притисни ентер »

(Видео) Полицијата објави снимка од нападот во Загреб, има елементи на тероризам

(Видео) Полицијата објави снимка од нападот во Загреб, има елементи на тероризам

Хрватската полиција објави снимка од нападот кој во понеделникот се случи на плоштадот Свети Марко во Загреб, за кој постојат сомнежи дека бил насочен кон премиерот Андреј Пленковиќ. Како што пренесува „Вечерњи.хр“, директорот на полицијата Никола Милина и државниот обвинител, Јурица Илиќ, денеска на прес-конференција зборувале за истрагата за кривичното

(Видео) Полицијата објави снимка од нападот во Загреб, има елементи на тероризам

(Видео) Полицијата објави снимка од нападот во Загреб, има елементи на тероризам

Хрватската полиција објави снимка од нападот кој во понеделникот се случи на плоштадот Свети Марко во Загреб, за кој постојат сомнежи дека бил насочен кон премиерот Андреј Пленковиќ. Како што пренесува „Вечерњи.хр“, директорот на полицијата Никола Милина и државниот обвинител, Јурица Илиќ, денеска на прес-конференција зборувале за истрагата за кривичното

(Видео) Полицијата објави снимка од нападот во Загреб, има елементи на тероризам

(Видео) Полицијата објави снимка од нападот во Загреб, има елементи на тероризам

Хрватската полиција објави снимка од нападот во кој во понеделникот се случи на плоштадот Свети Марко во Загреб, за кој постојат сомнежи дека бил насочен кон премиерот Андреј Пленковиќ. Како што пренесува „Вечерњи.хр“, директорот на полицијата Никола Милина и државниот обвинител од округот Загреб, Јурица Илиќ, денеска на прес-конференција зборувале

Полицијата објави снимка од нападот во Загреб, има елементи на тероризам

Полицијата објави снимка од нападот во Загреб, има елементи на тероризам

Хрватската полиција објави снимка од нападот во кој во понеделникот се случи на плоштадот Свети Марко во Загреб, за кој постојат сомнежи дека бил насочен кон премиерот Андреј Пленковиќ. Како што пренесува „Вечерњи.хр“, директорот на полицијата Никола Милина и државниот обвинител од округот Загреб, Јурица Илиќ, денеска на прес-конференција зборувале

(Видео) Полицијата објави снимка од нападот во Загреб, има елементи на тероризам

(Видео) Полицијата објави снимка од нападот во Загреб, има елементи на тероризам

Хрватската полиција објави снимка од нападот во кој во понеделникот се случи на плоштадот Свети Марко во Загреб, за кој постојат сомнежи дека бил насочен кон премиерот Андреј Пленковиќ. Како што пренесува „Вечерњи.хр“, директорот на полицијата Никола Милина и државниот обвинител од округот Загреб, Јурица Илиќ, денеска на прес-конференција зборувале

Полицијата објави снимка од нападот во Загреб, има елементи на тероризам

Полицијата објави снимка од нападот во Загреб, има елементи на тероризам

Хрватската полиција објави снимка од нападот кој во понеделникот се случи на плоштадот Свети Марко во Загреб, за кој постојат сомнежи дека бил насочен кон премиерот Андреј Пленковиќ. Како што пренесува „Вечерњи.хр“, директорот на полицијата Никола Милина и државниот обвинител, Јурица Илиќ, денеска на прес-конференција зборувале за истрагата за кривичното

Објавена снимка од нападот во Загреб, полицијата смета дека има елементи на тероризам (ВИДЕО)

Објавена снимка од нападот во Загреб, полицијата смета дека има елементи на тероризам (ВИДЕО)

Хрватската полиција објави снимка од нападот кој се случи во понеделникот на плоштадот Свети Марко во Загреб, за кој постојат сомнежи дека бил насочен кон премиерот Андреј Пленковиќ. Полицијата го класифицира нападот на плоштадот Свети Марко како повеќекратен обид за тешки убиства со елементи на тероризам. Како што пренесува „Вечерњи.хр“, директорот

(Видео) Полицијата објави снимка од нападот во Загреб, има елементи на тероризам

(Видео) Полицијата објави снимка од нападот во Загреб, има елементи на тероризам

Хрватската полиција објави снимка од нападот во кој во понеделникот се случи на плоштадот Свети Марко во Загреб, за кој постојат сомнежи дека бил насочен кон премиерот Андреј Пленковиќ. Како што пренесува „Вечерњи.хр“, директорот на полицијата Никола Милина и државниот обвинител од округот Загреб, Јурица Илиќ, денеска на прес-конференција зборувале

Објавена снимка од нападот во Загреб ВИДЕО

Објавена снимка од нападот во Загреб ВИДЕО

Хрватската полиција објави снимка од нападот кој во понеделникот се случи на плоштадот Свети Марко во Загреб, за кој постојат сомнежи дека бил насочен кон премиерот Андреј Пленковиќ. Како што пренесува „Вечерњи.хр“, директорот на полицијата Никола Милина и државниот обвинител од округот Загреб, Јурица Илиќ, денеска на прес-конференција зборувале за

(Видео) Објавена снимка од нападот во Загреб, полицијата смета дека има елементи на тероризам

(Видео) Објавена снимка од нападот во Загреб, полицијата смета дека има елементи на тероризам

Хрватската полиција објави снимка од нападот кој се случи во понеделникот на плоштадот Свети Марко во Загреб, за кој постојат сомнежи дека бил насочен кон премиерот Андреј Пленковиќ. Полицијата го класифицира нападот на плоштадот Свети Марко како повеќекратен обид за тешки убиства со елементи на тероризам. Како што пренесува „Вечерњи.хр“, директорот

Полицијата со видео и детали за истрагата за нападот на Марковиот плоштад во Загреб

Полицијата со видео и детали за истрагата за нападот на Марковиот плоштад во Загреб

Во полициската управа и надлежното државно правобранителство денеска се одржа прес конференција во која се открија детали од истрагата за нападот на плоштадот Св. Марко во Загреб. На прес-конференцијата присуствуваа началникот на полицијата Никола Милина и обвинител од окружниот суд во Загреб, Јурица Илиќ. Хрватската полиција објави и видео снимка