притисни ентер »

Барбара Броколи: Следниот Џејмс Бонд може да биде црнец, ама нема да е жена

Барбара Броколи: Следниот Џејмс Бонд може да биде црнец, ама нема да е жена

Наредниот глумец во улогата на Џејмс Бонд може да биде „од која било боја“, но сигурно нема да е жена. Ова за списанието „Варајети“ го потврди Барбара Броколи, која заедно со Мајкл Вилсон со години ги продуцираат „007“ филмовите. – За жените, верувам, треба да создадеме нови ликови – силни, женски ликови. Не сум баш заинтересирана да земеме машки

Следниот Џејмс Бонд може да биде црнец, ама нема да е жена

Следниот Џејмс Бонд може да биде црнец, ама нема да е жена

Наредниот глумец во улогата на Џејмс Бонд може да биде „од која било боја“, но сигурно нема да е жена. Ова за списанието „Варајети“ го потврди Барбара Броколи, која заедно со Мајкл Вилсон со години ги продуцираат „007“ филмовите. – За жените, верувам, треба да создадеме нови ликови – силни, женски ликови. Не сум баш заинтересирана да земеме машки лик

Следниот Џејмс Бонд може да биде црнец, ама нема да е жена

Следниот Џејмс Бонд може да биде црнец, ама нема да е жена

Наредниот глумец во улогата на Џејмс Бонд може да биде „од која било боја“, но сигурно нема да е жена. Ова за списанието „Варајети“ го потврди Барбара Броколи, која заедно со Мајкл Вилсон со години ги продуцираат „007“ филмовите. – За жените, верувам, треба да создадеме нови ликови – силни, женски ликови. Не сум баш заинтересирана да земеме машки лик

Следниот Џејмс Бонд може да биде црномурест актер, ама нема да е жена

Следниот Џејмс Бонд може да биде црномурест актер, ама нема да е жена

Следниот Џејмс Бонд може да биде црномурест актер, ама нема да е жена Наредниот глумец во улогата на Џејмс Бонд може да биде „од која било боја“, но сигурно нема да е жена. Ова за списанието „Варајети“ го потврди Барбара Броколи, која заедно со Мајкл Вилсон со години ги продуцираат „007“ филмовите. – За жените, верувам, треба да создадеме нови ликови

Џејмс Бонд ќе остане машко, вели Продуцентката Броколи

Џејмс Бонд ќе остане машко, вели Продуцентката Броколи

Продуцентката на серијалот Џејмс Бонд, Барбара Броколи, ја отфрли можноста тајниот агент 007 да го игра женско по повлекувањето на Даниел Крег. „Нема време за умирање“, кој ќе има премиера во април, ќе биде последен филм за Крег како Џејмс Бонд и негов наследник засега не е пронајден. „Џејмс Бонд може да биде со која било боја на кожа, но тој е машко“,

Следниот Џејмс Бонд може да биде црнец, ама нема да е жена

Следниот Џејмс Бонд може да биде црнец, ама нема да е жена

– Наредниот глумец во улогата на Џејмс Бонд може да биде „од која било боја“, но сигурно нема да е жена. Ова за списанието „Варајети“ го потврди Барбара Броколи, која заедно со Мајкл Вилсон со години ги продуцираат „007“ филмовите. – За жените, верувам, треба да создадеме нови ликови – силни, женски ликови. Не сум баш заинтересирана да земеме машки

Следниот Џејмс Бонд може да биде црнец, ама нема да е жена

Следниот Џејмс Бонд може да биде црнец, ама нема да е жена

Наредниот глумец во улогата на Џејмс Бонд може да биде „од која било боја”, но сигурно нема да е жена. Ова за списанието „Варајети” го потврди Барбара Броколи, која заедно со Мајкл Вилсон со години ги продуцираат „007″ филмовите. – За жените, верувам, треба да создадеме нови ликови – силни, женски ликови. Не сум баш заинтересирана да земеме машки лик

Нов фаворит за улогата на Бонд

Нов фаворит за улогата на Бонд

Џејмс Нортон (34) е новиот фаворит за следниот Џејмс Бонд. Тој во моментот глуми во драмата на Би-би-си, The Trial Of Christine Keeler, а веста ја објави за време на Нова година. Ловот за новиот Бонд почна во 2016 година кога Даниел Крег (51) призна дека по глумата во „Казино Ројал“ во 2006 година, Бонд се издигнал над него. Тој додаде дека сака да

Нов фаворит за улогата на Бонд

Нов фаворит за улогата на Бонд

Џејмс Нортон (34) е новиот фаворит за следниот Џејмс Бонд. Тој во моментот глуми во драмата на Би-би-си, The Trial Of Christine Keeler, а веста ја објави за време на Нова година. Ловот за новиот Бонд почна во 2016 година кога Даниел Крег (51) призна дека по глумата во „Казино Ројал“ во 2006 година, Бонд се издигнал над него. Тој додаде дека сака да

Нов фаворит за улогата на Бонд

Нов фаворит за улогата на Бонд

Џејмс Нортон (34) е новиот фаворит за следниот Џејмс Бонд. Тој во моментот глуми во драмата на Би-би-си, The Trial Of Christine Keeler, а веста ја објави за време на Нова година. Ловот за новиот Бонд почна во 2016 година кога Даниел Крег (51) призна дека по глумата во „Казино Ројал“ во 2006 година, Бонд се издигнал над него. Тој додаде дека сака да