притисни ентер »

Полициски час од недела во 11 часот претпладне до вторник во 05 часот изутрина

Полициски час од недела во 11 часот претпладне до вторник во 05 часот изутрина

Embedded video for Полициски час од недела во 11 часот претпладне до вторник во 05 часот изутрина Полициски час од недела во 11 часот претпладне до вторник во 05 часот изутрина. Владата на денешната седница одлучи дека утре забраната за движење ќе остане како и сите други денови, односно од 19 до 05 часот наутро в недела. Тоа значи дека во карантин

Владата одлучи: Полицискиот час ќе почне во 11 часот во недела и ќе заврши во вторник во 5 наутро

Владата одлучи: Полицискиот час ќе почне во 11 часот во недела и ќе заврши во вторник во 5 наутро

Во текот на утрешниот ден, забраната како што информираат од таму останува иста како и останатите денови односно од 19 часот до 5 часот наутро. Во недела пак полицискиот час ќе започне од 11 часот и ќе трае до 5 часот наутро во вторник. Од Владата соопштија дека одлуката е донесена, следејќи ја моменталната епидемиолошка состојба со Ковид -19, како

Полициски час од недела од 11 часот до вторник до 5 часот

Полициски час од недела од 11 часот до вторник до 5 часот

Владата донесе одлука полицискиот час овој викенд и за време на празниците Бајрам и Свети Кирил и Методиј да трае од недела, 24 мај, во 11 часот до вторник, 26 мај, до 05 часот. „Следејќи ја моменталната епидемиолошка состојба со Ковид-19, како и препораките на Комисијата за заразни болести, на денешната владина седница донесовме одлука за зголемена

Полициски час од недела од 11 часот до вторник до 5 часот

Полициски час од недела од 11 часот до вторник до 5 часот

Владата донесе одлука полицискиот час овој викенд и за време на празниците Бајрам и Свети Кирил и Методиј да трае од недела, 24 мај, во 11 часот до вторник, 26 мај, до 05 часот. „Следејќи ја моменталната епидемиолошка состојба со Ковид-19, како и препораките на Комисијата за заразни болести, на денешната владина седница донесовме одлука за зголемена

Падна одлука: карантин од недела до вторник!

Падна одлука: карантин од недела до вторник!

Следејќи ја моменталната епидемиолошка состојба со КОВИД-19, како и препораките на Комисијата за заразни болести, на денешната владина седница донесовме одлука за зголемена рестрикција на движењето на граѓаните за време на претстојниот празничен викенд. Се забранува движењето на сите граѓани на целата територија на државата почнувајќи од недела, 24

Полициски час од недела од 11 часот до вторник до 5 часот

Полициски час од недела од 11 часот до вторник до 5 часот

Владата донесе одлука полицискиот час овој викенд и за време на празниците Бајрам и Свети Кирил и Методиј да трае од недела, 24 мај, во 11 часот до вторник, 26 мај, до 05 часот. „Следејќи ја моменталната епидемиолошка состојба со Ковид-19, како и препораките на Комисијата за заразни болести, на денешната владина седница донесовме одлука за зголемена

Полицискиот час во недела ќе почне во 11 утрото и ќе трае до вторник

Полицискиот час во недела ќе почне во 11 утрото и ќе трае до вторник

Владата на денешната седница одлучи дека е потребна зголемена рестрикција на движењето на граѓаните за време на претстојниот празничен викенд. „Се забранува движењето на сите граѓани на целата територија на државата почнувајќи од недела, 24 мај, во 11:00 часот до вторник, 26 мај, до 05 часот. Во сабота, на 23 мај, забраната за движење останува иста

Полициски час од недела од 11 часот до вторник до 5 часот

Полициски час од недела од 11 часот до вторник до 5 часот

фото: Маја Јаневска Илиева Владата донесе одлука полицискиот час овој викенд и за време на празниците Бајрам и Свети Кирил и Методиј да трае од недела, 24 мај, во 11 часот до вторник, 26 мај, до 05 часот. – Следејќи ја моменталната епидемиолошка состојба со ковид-19, како и препораките на Комисијата за заразни болести, на денешната владина седница

Падна одлука: карантин од недела до вторник!

Падна одлука: карантин од недела до вторник!

Следејќи ја моменталната епидемиолошка состојба со КОВИД-19, како и препораките на Комисијата за заразни болести, на денешната владина седница донесовме одлука за зголемена рестрикција на движењето на граѓаните за време на претстојниот празничен викенд. Се забранува движењето на сите граѓани на целата територија на државата почнувајќи од недела, 24

Полициски час од недела 11 часот до вторник до 5 часот

Полициски час од недела 11 часот до вторник до 5 часот

На својот фејсбук профил претседателот на Влада Оливер Спасовски ја соопшти одлуката за полицискиот час. „Следејќи ја моменталната епидемиолошка состојба со Ковид-19, како и препораките на Комисијата за заразни болести, на денешната владина седница донесовме одлука за зголемена рестрикција на движењето на граѓаните за време на претстојниот празничен

Полициски час од недела 11 часот до вторник 5 часот

Полициски час од недела 11 часот до вторник 5 часот

На својот фејсбук профил претседателот на Влада Оливер Спасовски ја соопшти одлуката за полицискиот час. „Следејќи ја моменталната епидемиолошка состојба со Ковид-19, како и препораките на Комисијата за заразни болести, на денешната владина седница донесовме одлука за зголемена рестрикција на движењето на граѓаните за време на претстојниот празничен

Владата се реши за продолжен карантински викенд со шест часа „пауза“

Владата се реши за продолжен карантински викенд со шест часа „пауза“

Владата се реши за продолжен карантински викенд со шест часа „пауза“ По дводневен молк владата попладнево донесе одлука продолжениот викенд да биде карантински. Тој ќе трае од недела во 11.00 часот до вторник во 05.00 изутрина. Во сабота забраната за движење останува иста како и до сега, од 19.00 часот до 05.00 часот во недела. Со оваа одлука граѓаните

Полициски час од недела во 11:00 до вторник до 05:00 часот

Полициски час од недела во 11:00 до вторник до 05:00 часот

Следејќи ја моменталната епидемиолошка состојба со Ковид-19, како и препораките на Комисијата за заразни болести, на денешната владина седница донесовме одлука за зголемена рестрикција на движењето на граѓаните за време на претстојниот празничен викенд. Се забранува движењето на сите граѓани на целата територија на државата почнувајќи од недела, 24

Владата потклекна, еве од кога ќе биде карантинот овој викенд

Владата потклекна, еве од кога ќе биде карантинот овој викенд

Владата потклекна, еве од кога ќе биде карантинот овој викенд Следејќи ја моменталната епидемиолошка состојба со КОВИД-19, како и препораките на Комисијата за заразни болести, на денешната владина седница донесовме одлука за зголемена рестрикција на движењето на граѓаните за време на претстојниот празничен викенд. Се забранува движењето на сите граѓани

Од 11 часот в недела до вторник во 5 ќе трае полицискиот час викендов, одлучи Владата

Од 11 часот в недела до вторник во 5 ќе трае полицискиот час викендов, одлучи Владата

Од 14 часот в недела до 5 часот во вторник ќе трае полицискиот час за претстојниот продолжен викенд за празниците Рамазан Бајрам и Свети Кирил и Методиј, одлучи Владата. „Следејќи ја моменталната епидемиолошка состојба со КОВИД-19, како и препораките на Комисијата за заразни болести, на денешната владина седница донесовме одлука за зголемена рестрикција

Полицискиот час овој викенд од недела во 11 до вторник во 5 часот

Полицискиот час овој викенд од недела во 11 до вторник во 5 часот

Полицискиот час овој викенд од недела во 11 до вторник во 5 часот Следејќи ја моменталната епидемиолошка состојба со Ковид-19, како и препораките на Комисијата за заразни болести владата донесе одлука за зголемена рестрикција на движењето на граѓаните за време на претстојниот празничен викенд. Се забранува движењето на сите граѓани на целата територија