притисни ентер »

Прва пресуда за случајот „Рекет“ - 3 години затвор за второобвинетиот

Прва пресуда за случајот „Рекет“ - 3 години затвор за второобвинетиот

Embedded video for Прва пресуда за случајот „Рекет“ - 3 години затвор за второобвинетиот Признанието вина на обвинетиот во Рекет, му донесе казна затвор од три години. Зоран Милевски Кичеец е прогласен за виновен бидејќи ги договарал средбите меѓу Боки 13, Орце Камчев и неговата сопруга. Обвинителство е задоволно од пресудата, а откако ја добие ќе

Зоран Милески осуден на 3 години затвор во „Рекет“

Зоран Милески осуден на 3 години затвор во „Рекет“

Основниот кривичен суд денеска го осуди неправосилно третообвинетиот во „Рекет“ Зоран Милески-Кичеец на 3 години затвор за кривичното дело „Примање награда за противзаконско влијание“. Тој на почетокот на судењето за „Рекет“, вчера го призна делото, за разлика од другите двајца обвинети Бојан Јовановски – Боки 13 и Катица Јанева, кои рекоа дека не

Прва пресуда за случајот „Рекет“ - 2 години затвор за второобвинетиот

Прва пресуда за случајот „Рекет“ - 2 години затвор за второобвинетиот

Embedded video for Прва пресуда за случајот „Рекет“ - 2 години затвор за второобвинетиот Признанието вина на обвинетиот во Рекет, му донесе казна затвор од три години. Зоран Милевски Кичеец е прогласен за виновен бидејќи ги договарал средбите меѓу Боки 13, Орце Камчев и неговата сопруга. Обвинителство е задоволно од пресудата, а откако ја добие ќе

Бојан Јовановски останува во притвор, aпелација ја одби жалбата

Бојан Јовановски останува во притвор, aпелација ја одби жалбата

Апелацискиот суд Скопје денеска ја отфрли жалбата за притворот на првообвинетиот во случајот „Рекет”, Бојан Јовановски – Боки 13. „Апелацискиот суд Скопје на ден 4.12.2019 година, постапувајќи по жалбата на обвинетиот Бојан Јовановски изјавена преку бранителот адвокат Сашко Дукоски од Скопје, против решението на првостепениот суд од 20.11.2019 година,

Бојан Јовановски останува во притвор, aпелација ја одби жалбата

Бојан Јовановски останува во притвор, aпелација ја одби жалбата

Апелацискиот суд Скопје денеска ја отфрли жалбата за притворот на првообвинетиот во случајот „Рекет”, Бојан Јовановски – Боки 13. „Апелацискиот суд Скопје на ден 4.12.2019 година, постапувајќи по жалбата на обвинетиот Бојан Јовановски изјавена преку бранителот адвокат Сашко Дукоски од Скопје, против решението на првостепениот суд од 20.11.2019 година,

Апелација не ја прифати жалбата, Боки 13 останува во притвор

Апелација не ја прифати жалбата, Боки 13 останува во притвор

45 Споделувања Share Tweet Апелациониот суд Скопје денеска ја одби жалбата на Бојан Јовановски-Боки 13 да излезе од притвор од затворот во Шуто Оризари, каде што се наоѓа како обвинет за случајот „Рекет“. Жалбата која што Бојан Јовановски- Боки 13 ја поднесе преку неговиот адвокат Сашко Дуковски е одбиена. Во жалбата беше побарано укинување на мерката

Бојан Јовановски останува во притвор, aпелација ја одби жалбата

Бојан Јовановски останува во притвор, aпелација ја одби жалбата

Апелацискиот суд Скопје денеска ја отфрли жалбата за притворот на првообвинетиот во случајот „Рекет”, Бојан Јовановски – Боки 13. „Апелацискиот суд Скопје на ден 4.12.2019 година, постапувајќи по жалбата на обвинетиот Бојан Јовановски изјавена преку бранителот адвокат Сашко Дукоски од Скопје, против решението на првостепениот суд од 20.11.2019 година,

Апелација ЈА ОТФРЛИ ЖАЛБАТА за притворот на Боки 13

Апелација ЈА ОТФРЛИ ЖАЛБАТА за притворот на Боки 13

Апелациониот суд Скопје денеска ја отфрли како недозволена жалбата за притворот на првообвинетиот во случајот „Рекет“, Бојан Јовановски – Боки 13. -Апелациониот суд Скопје на ден 04.12.2019 година, постапувајќи по жалбата на обвинетиот Бојан Јовановски изјавена преку бранителот адвокат Сашко Дукоски од Скопје, против решението на првостепениот суд

Апелација ЈА ОТФРЛИ ЖАЛБАТА за притворот на Боки 13

Апелација ЈА ОТФРЛИ ЖАЛБАТА за притворот на Боки 13

Апелациониот суд Скопје денеска ја отфрли како недозволена жалбата за притворот на првообвинетиот во случајот „Рекет“, Бојан Јовановски – Боки 13. -Апелациониот суд Скопје на ден 04.12.2019 година, постапувајќи по жалбата на обвинетиот Бојан Јовановски изјавена преку бранителот адвокат Сашко Дукоски од Скопје, против решението на првостепениот суд

Апелација не ја прифати жалбата, Боки 13 останува во притвор

Апелација не ја прифати жалбата, Боки 13 останува во притвор

Апелациониот суд Скопје денеска ја отфрли како недозволена жалбата за притворот на првообвинетиот во случајот „Рекет“, Бојан Јовановски – Боки 13. – Апелациониот суд Скопје на ден 04.12.2019 година, постапувајќи по жалбата на обвинетиот Бојан Јовановски изјавена преку бранителот адвокат Сашко Дукоски од Скопје, против решението на првостепениот суд

Кичеец останува во домашен притвор до ефектиуирање на три годишната затворска казна

Кичеец останува во домашен притвор до ефектиуирање на три годишната затворска казна

Казна затвор од три години за примање награда од 1,5 милиони евра доби третоосомничениеот во предметот „Рекет“ Зоран Милевски – Кичеец, кој вчера на почетокот на главната расправа за судењето го призна делото за разлика од прво и второосомничените, Бојан Јованосвки – Боки 13 и поранешната шефица на СЈО Катица Јанева, кои се изјаснија дека не чувствуваат

Апелација ја отфрли жалбата за притворот на Боки 13

Апелација ја отфрли жалбата за притворот на Боки 13

Апелациониот суд Скопје денеска ја отфрли како недозволена жалбата за притворот на првообвинетиот во случајот „Рекет“, Бојан Јовановски – Боки 13. – Апелациониот суд Скопје на ден 04.12.2019 година, постапувајќи по жалбата на обвинетиот Бојан Јовановски изјавена преку бранителот адвокат Сашко Дукоски од Скопје, против решението на првостепениот суд

Апелација ја отфрли жалбата за притворот на Боки 13

Апелација ја отфрли жалбата за притворот на Боки 13

Апелациониот суд Скопје денеска ја отфрли како недозволена жалбата за притворот на првообвинетиот во случајот „Рекет“, Бојан Јовановски – Боки 13. – Апелациониот суд Скопје на ден 04.12.2019 година, постапувајќи по жалбата на обвинетиот Бојан Јовановски изјавена преку бранителот адвокат Сашко Дукоски од Скопје, против решението на првостепениот суд

Бојан Јовановски останува во притвор, Апелација ја одби жалбата

Бојан Јовановски останува во притвор, Апелација ја одби жалбата

Фото: Игор Бансколиев Апелацискиот суд Скопје денеска ја отфрли жалбата за притворот на првообвинетиот во случајот „Рекет”, Бојан Јовановски – Боки 13. – Апелацискиот суд Скопје на 4 декември, постапувајќи по жалбата на обвинетиот Бојан Јовановски изјавена преку бранителот адвокат Сашко Дукоски од Скопје, против решението на првостепениот суд од 20

Апелација ја отфрли жалбата за притворот на Боки 13

Апелација ја отфрли жалбата за притворот на Боки 13

– Апелациониот суд Скопје на ден 04.12.2019 година, постапувајќи по жалбата на обвинетиот Бојан Јовановски изјавена преку бранителот адвокат Сашко Дукоски од Скопје, против решението на првостепениот суд од 20.11.2019 година, со кое е одбиен предлогот за укинување на мерката притвор и замена на истата со други поблаги мерки за обезбедување присуство

Апелација донесе одлука за притворот на Боки 13

Апелација донесе одлука за притворот на Боки 13

Апелација донесе одлука за притворот на Боки 13 Апелациониот суд Скопје денеска ја отфрли како недозволена жалбата за притворот на првообвинетиот во случајот „Рекет“, Бојан Јовановски – Боки 13. -Апелациониот суд Скопје на ден 04.12.2019 година, постапувајќи по жалбата на обвинетиот Бојан Јовановски изјавена преку бранителот адвокат Сашко Дукоски од

Боки 13 останува во притвор, Апелацискиот суд ја одби жалбата

Боки 13 останува во притвор, Апелацискиот суд ја одби жалбата

Апелацискиот суд Скопје денеска ја отфрли како недозволена жалбата за притворот на првообвинетиот во случајот „Рекет", Бојан Јовановски – Боки 13.вОд Апелациониот суд информираат дека образложението на причините за ваквата одлука дополнително ќе бидат објавени. „Апелацискиот суд Скопје на ден 4.12.2019 година, постапувајќи по жалбата на обвинетиот

АПЕЛАЦИСКИ СУД: Во кош жалбата на Дуковски, Боки 13 останува во притворот во Шутка

АПЕЛАЦИСКИ СУД: Во кош жалбата на Дуковски, Боки 13 останува во притворот во Шутка

Апелациониот суд Скопје денеска ја отфрли како недозволена жалбата за притворот на првообвинетиот во случајот „Рекет“, Бојан Јовановски – Боки 13. – Апелациониот суд Скопје на ден 04.12.2019 година, постапувајќи по жалбата на обвинетиот Бојан Јовановски изјавена преку бранителот адвокат Сашко Дукоски од Скопје, против решението на првостепениот суд

Боки 13 останува во притвор, одлучи Апелација

Боки 13 останува во притвор, одлучи Апелација

Апелациониот суд Скопје денеска ја отфрли како недозволена жалбата за притворот на првообвинетиот во случајот „Рекет“, Бојан Јовановски, познат како Боки 13. Апелациониот суд денеска постапувал по жалбата на Јовановски против решението на првостепениот суд од 20.11.2019 година, со кое е одбиен предлогот за укинување на мерката притвор и замена на истата