притисни ентер »

Фудбалер на Брајтон со КОВИД-19

Фудбалер на Брајтон со КОВИД-19

Членот на Премиер лигата, Брајтон откри за случај на заразен фудбалер со коронавирус. На еден од фудбалерите му била дијагностицирана болест, но извршниот директор Пол Барбер одби да го открие неговото име. Неколку се пожалиле на симптоми а тројца биле тестирани, но само еден од нив бил позитивен. Веста беше објавена на прес-конференција преку Интернет

Фудбалер на Брајтон со КОВИД-19

Фудбалер на Брајтон со КОВИД-19

Членот на Премиер лигата, Брајтон откри за случај на заразен фудбалер со коронавирус. На еден од фудбалерите му била дијагностицирана болест, но извршниот директор Пол Барбер одби да го открие неговото име. Неколку се пожалиле на симптоми а тројца биле тестирани, но само еден од нив бил позитивен. Веста беше објавена на прес-конференција преку Интернет

Фудбалер на Брајтон заразен со коронавирус

Фудбалер на Брајтон заразен со коронавирус

Фудбалер на Брајтон заразен со коронавирус Членот на Премиер лигата, Брајтон откри за случај на заразен фудбалер со коронавирус. На еден од фудбалерите му била дијагностицирана болест, но извршниот директор Пол Барбер одби да го открие неговото име. Неколку се пожалиле на симптоми а тројца биле тестирани, но само еден од нив бил позитивен. Веста беше

Фудбалер на Брајтон заразен со коронавирус

Фудбалер на Брајтон заразен со коронавирус

Членот на Премиер лигата, Брајтон откри за случај на заразен фудбалер со коронавирус. На еден од фудбалерите му била дијагностицирана болест, но извршниот директор Пол Барбер одби да го открие неговото име. Неколку се пожалиле на симптоми а тројца биле тестирани, но само еден од нив бил позитивен. Веста беше објавена на прес-конференција преку Интернет

Фудбалер на Брајтон со КОВИД-19

Фудбалер на Брајтон со КОВИД-19

Членот на Премиер лигата, Брајтон откри за случај на заразен фудбалер со коронавирус. На еден од фудбалерите му била дијагностицирана болест, но извршниот директор Пол Барбер одби да го открие неговото име. Неколку се пожалиле на симптоми а тројца биле тестирани, но само еден од нив бил позитивен. Веста беше објавена на прес-конференција преку Интернет

Фудбалер на Брајтон со КОВИД-19

Фудбалер на Брајтон со КОВИД-19

– Членот на Премиер лигата, Брајтон откри за случај на заразен фудбалер со коронавирус. На еден од фудбалерите му била дијагностицирана болест, но извршниот директор Пол Барбер одби да го открие неговото име. Неколку се пожалиле на симптоми а тројца биле тестирани, но само еден од нив бил позитивен. Веста беше објавена на прес-конференција преку Интернет

Коронавирус во Премиер лигата: Заразен фудбалер на Брајтон

Коронавирус во Премиер лигата: Заразен фудбалер на Брајтон

Членот на Премиер лигата, Брајтон откри за случај на заразен фудбалер со коронавирус. На еден од фудбалерите му била дијагностицирана болест, но извршниот директор Пол Барбер одби да го открие неговото име. Неколку се пожалиле на симптоми а тројца биле тестирани, но само еден од нив бил позитивен. Веста беше објавена на прес-конференција преку Интернет