притисни ентер »

Аца Лукас откри зошто веќе нема да пее на ромски свадби: Му давале бакшиш, па си го барале да им го врати

Аца Лукас откри зошто веќе нема да пее на ромски свадби: Му давале бакшиш, па си го барале да им го врати

Познато е дека пејачите општо насекаде, а особено од српската естрада најголеми хонорари добиваат токму на свадбените прослави, а секако тука вклучени се и бакшиш пари кои и тоа како знаат да бидат големи. Не е тајна дека за една испеана песна од бакшиш пејачите добиваат и по неколку илјади евра, кои распеаните свадбари им ги даваат кога ќе ги „погоди“

Му давале бакшиш, па барале да им го врати: Аца Лукас откри зошто веќе нема да пее на ромски свадби

Му давале бакшиш, па барале да им го врати: Аца Лукас откри зошто веќе нема да пее на ромски свадби

ИЗВОР Скопје24 | октомври 17, 2020 Познато е дека пејачите општо насекаде, а особено од српската естрада најголеми хонорари добиваат токму на свадбените прослави, а секако тука вклучени се и бакшиш пари кои и тоа како знаат да бидат големи. Не е тајна дека за една испеана песна од бакшиш пејачите добиваат и по неколку илјади евра, кои распеаните свадбари

МУ ГО БАРАЛЕ БАКШИШОТ НАЗАД: Аца Лукас веќе нема да пее на ромски свадби

МУ ГО БАРАЛЕ БАКШИШОТ НАЗАД: Аца Лукас веќе нема да пее на ромски свадби

Аца Лукас се изјасни дека веќе никогаш нема да пее на ромски свадби бидејќи се чувствувал понижен и покрај убавите пари што ги добивал. Тоа се глупости. Нема никогаш да ги правам. Тоа се будали. Тие што ги организираат се лопови кои имаат пари. Но, тие те лепат со пари на чело и кошули, а на пејачките во прслуци. Но подоцна ги тераат музичарите да

МУ ГО БАРАЛЕ БАКШИШОТ НАЗАД: Аца Лукас веќе нема да пее на ромски свадби

МУ ГО БАРАЛЕ БАКШИШОТ НАЗАД: Аца Лукас веќе нема да пее на ромски свадби

Аца Лукас се изјасни дека веќе никогаш нема да пее на ромски свадби бидејќи се чувствувал понижен и покрај убавите пари што ги добивал. Тоа се глупости. Нема никогаш да ги правам. Тоа се будали. Тие што ги организираат се лопови кои имаат пари. Но, тие те лепат со пари на чело и кошули, а на пејачките во прслуци. Но подоцна ги тераат музичарите да

Му давале бакшиш, па барале да им го врати: Аца Лукас веќе нема да пее на ромски свадби

Му давале бакшиш, па барале да им го врати: Аца Лукас веќе нема да пее на ромски свадби

Му давале бакшиш, па барале да им го врати: Аца Лукас веќе нема да пее на ромски свадби Аца Лукас се изјасни дека веќе никогаш нема да пее на ромски свадби бидејќи се чувствувал понижен и покрај убавите пари што ги добивал. -Тоа се глупости. Нема никогаш да ги правам. Тоа се будали. Тие што ги организираат се лопови кои имаат пари. Но, тие те лепат

Аца Лукас повеќе не сака да пее на ромски свадби

Аца Лукас повеќе не сака да пее на ромски свадби

Пејачот Аца Лукас вели дека повеќе не сака да пее на ромски свадби. Тој неодамна беше ангажиран да пее на ромска свадба во Рим, забава која подоцна се прераскажуваше неколку дена. Свадбата чинела многу пари, а Лукас и Цеца, која била со него, велат дека тоа било добра тезга за нив. Во јавноста се шпекулираше дека таа вечер пејачите добиле по 50.000

Аца Лукас повеќе не сака да пее на ромски свадби

Аца Лукас повеќе не сака да пее на ромски свадби

Пејачот Аца Лукас вели дека повеќе не сака да пее на ромски свадби. Тој неодамна беше ангажиран да пее на ромска свадба во Рим, забава која подоцна се прераскажуваше неколку дена. Свадбата чинела многу пари, а Лукас и Цеца, која била со него, велат дека тоа било добра тезга за нив. Во јавноста се шпекулираше … Continue reading Аца Лукас повеќе не сака