притисни ентер »

Полицајци запоседнале спортска обложувачница (ФОТО)

Полицајци запоседнале спортска обложувачница (ФОТО)

Ако се прашувате има ли полиција во оваа држава секојпат кога ќе се сретнете со сообраќаен прекршок, одговорот е – има. А ако не знаете каде е кога веќе ја има, побарајте ја во некое казино, автомат клуб или пак спортска обложувачница. Сигурно ќе ги најдете полицајците таму. Почекајте да ја завршат партијата, па учтиво замолете ги да си ја завршат

Полицијата распуштена како никогаш до сега

Полицијата распуштена како никогаш до сега

Несекојдневна појава во македонските коцкарници. Како никогаш досега, џекпотите завршуваат во џебовите на полицајците. Почитувани читатели, свесни сме дека во последнава година се изнагледавте и се изнаслушавте, а и на свој грб почувствувавте каков башибозлук ја запоседнал полицијата, но ова досега сигурно не сте го виделе. Полицаец и полицајка седнати

Џекпот и за сообраќајната полиција на Спасовски (ФОТО)

Џекпот и за сообраќајната полиција на Спасовски (ФОТО)

Знае ли министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски што ми прават полицајците додека се на должост? Знае ли власта кој се носи униформа и како ја понижува државната служба? Да се носи службена униформа некогаш претставуваше чест и обврска, а да се почитува, пак, должност. Во општество на и лонака изместени морални вредности, полицијата дополнително

СЛАБО ПОЛИЦИСКА ПЛАТА: Во македонската полиција работат хазардери, се почесто се коцкаат во коцкарниците низ Македонија

СЛАБО ПОЛИЦИСКА ПЛАТА: Во македонската полиција работат хазардери, се почесто се коцкаат во коцкарниците низ Македонија

Несекојдневна појава во македонските коцкарници. Како никогаш досега, џекпотите завршуваат во џебовите на полицајците. И токму кога помисливте дека текстот ѝ припаѓа на нашата рубрика Двоглед, доаѓа шлаканица од македонската полиција. Почитувани читатели, свесни сме дека во последнава година се изнагледавте и се изнаслушавте, а и на свој грб почувствувавте

Масовно: Полицајци добиваат џекпоти во коцкарниците во Македонија (ФОТО)

Масовно: Полицајци добиваат џекпоти во коцкарниците во Македонија (ФОТО)

Несекојдневна појава во македонските коцкарници. Како никогаш досега, џекпотите завршуваат во џебовите на полицајците. И токму кога помисливте дека текстот ѝ припаѓа на нашата рубрика Двоглед, доаѓа шлаканица од македонската полиција. Почитувани читатели, свесни сме дека во последнава година се изнагледавте и се изнаслушавте, а и на свој грб почувствувавте