притисни ентер »

Во Скопје 83 казни за брзо возење

Во Скопје 83 казни за брзо возење

Во рамките на засилените акциски контроли во областа на сообраќајот, вчера полицијата во Скопје изрече вкупно 236 мерки од кои 83 се за возење повеќе од дозволената брзина, 24 за возење без возачка дозвола, 15 за возење под дејство на алкохол, 9 за прекршоци што ги чинат возачите на мотоцикли, а 6 за технички неисправни и нерегистрирани возила. Изречени

236 сообраќајни прекршоци во Скопје, 83 за брзо возење

236 сообраќајни прекршоци во Скопје, 83 за брзо возење

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (21.07.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 236 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 83 санкции, 24 за возење без возачка дозвола, 15 за возење под дејство на алкохол, девет прекршоци

Санкционирани 95 возачи во Ченто, од кои 35 за брзо возење

Санкционирани 95 возачи во Ченто, од кои 35 за брзо возење

На територијата на Ченто, како што се посочува, изречени се вкупно 95 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 35 санкции, 17 за возење без возачка дозвола, четири за технички неисправни и нерегистрирани возила, шест прекршоци што ги чинат возачи на мотоцикли, четири за користење мобилен телефон. Од МВР посочуваат дека засилените сообраќајни

Над 200 казни за скопските возачи за еден ден

Над 200 казни за скопските возачи за еден ден

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (21.07.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 236 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 83 санкции, 24 за возење без возачка дозвола, 15 за возење под дејство на алкохол, девет прекршоци

Над 200 казни за скопските возачи за еден ден

Над 200 казни за скопските возачи за еден ден

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (21.07.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 236 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 83 санкции, 24 за возење без возачка дозвола, 15 за возење под дејство на алкохол, девет прекршоци

Во Скопје 236 сообраќајни прекршоци, 83 за брзо возење

Во Скопје 236 сообраќајни прекршоци, 83 за брзо возење

Од МВР денеска информираат дека од вкупниот број на изречени мерки, 24 се за возење без возачка дозвола, 15 за возење под дејство на алкохол, девет прекршоци што ги чинат возачите на мотоцикли, шест за технички неисправни и нерегистрирани возила. Исто така, изречени се и девет санкции за користење мобилен телефон, четири за минување на затворен сигнал(црвено

236 сообраќајни прекршоци во Скопје, 83 за брзо возење

236 сообраќајни прекршоци во Скопје, 83 за брзо возење

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (21.07.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 236 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 83 санкции, 24 за возење без возачка дозвола, 15 за возење под дејство на алкохол, девет прекршоци

Полицијата во Ченто казнила 95 возачи – 17 од нив возеле без возачка дозвола

Полицијата во Ченто казнила 95 возачи – 17 од нив возеле без возачка дозвола

Полицијата во Ченто казнила 95 возачи – 17 од нив возеле без возачка дозвола Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (21.07) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на Ченто изречени се вкупно 95 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 35 санкции, 17 за возење без возачка

Над 200 казни за скопските возачи за еден ден

Над 200 казни за скопските возачи за еден ден

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (21.07.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 236 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 83 санкции, 24 за возење без возачка дозвола, 15 за возење под дејство на алкохол, девет прекршоци

Во Скопје санкционирани 236 возачи, од нив 83 за брзо возење

Во Скопје санкционирани 236 возачи, од нив 83 за брзо возење

Македонија главна страна Македонија Во Скопје санкционирани 236 возачи, од нив 83 за брзо возење 1 минута ago Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (21.07.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 236 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената

MВР: Во Скопје санкционирани 236 возачи, од нив 83 за брзо возење

MВР: Во Скопје санкционирани 236 возачи, од нив 83 за брзо возење

MВР: Во Скопје санкционирани 236 возачи, од нив 83 за брзо возење Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (21.07.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 236 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 83 санкции, 24 за возење без возачка

95 санкционирани возачи во Ченто, 35 за брзо возење

95 санкционирани возачи во Ченто, 35 за брзо возење

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (21.07) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на Ченто изречени се вкупно 95 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 35 санкции, 17 за возење без возачка дозвола, четири за технички неисправни и нерегистрирани возила, шест прекршоци

236 сообраќајни прекршоци во Скопје, се возело пребрзо, без дозвола и под дејство на алкохол

236 сообраќајни прекршоци во Скопје, се возело пребрзо, без дозвола и под дејство на алкохол

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 236 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 83 санкции, 24 за возење без возачка дозвола, 15 за возење под дејство на алкохол, девет прекршоци што ги чинат

236 сообраќајни прекршоци во Скопје, 83 за брзо возење

236 сообраќајни прекршоци во Скопје, 83 за брзо возење

236 сообраќајни прекршоци во Скопје, 83 за брзо возење Слободен печат Пред 4 минути Фото: МВР Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (21.07.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно 236 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 83 санкции,