притисни ентер »

Расправија и пукање кај Сарај: Полицијата трага по две лица

Расправија и пукање кај Сарај: Полицијата трага по две лица

Вчера околу пладне во Полициската станица Сарај, И.З. пријавил дека во село Ласкарци, општина Сарај, С.М. од село Ласкарци со пиштол му упатил закани по неговиот живот. По преземени мерки, било констатирано дека при вербална расправија помеѓу И.З. и Д.Р. од село Бојане, скопско и Џ.А. од село Мала Речица, тетовско, поради ископ на песок од река на

Пукање кај Сарај: Полицијата трага по две лица

Пукање кај Сарај: Полицијата трага по две лица

Вчера околу пладне во Полициската станица Сарај, И.З. пријавил дека во село Ласкарци, општина Сарај, С.М. од село Ласкарци со пиштол му упатил закани по неговиот живот. По преземени мерки, било констатирано дека при вербална расправија помеѓу И.З. и Д.Р. од село Бојане, скопско и Џ.А. од село Мала Речица, тетовско, поради ископ на песок од река на

Пукање кај Сарај: Полицијата трага по две лица

Пукање кај Сарај: Полицијата трага по две лица

Вчера околу пладне во Полициската станица Сарај, И.З. пријавил дека во село Ласкарци, општина Сарај, С.М. од село Ласкарци со пиштол му упатил закани по неговиот живот. По преземени мерки, било констатирано дека при вербална расправија помеѓу И.З. и Д.Р. од село Бојане, скопско и Џ.А. од село Мала Речица, тетовско, поради ископ на песок од река на

Расправија поради ископ на песок во Сарај заврши со пукање

Расправија поради ископ на песок во Сарај заврши со пукање

Вербална расправија поради ископ на песок во Сарај заврши со пукање, но, за среќа, нема повредени. Според информациите од МВР, до инцидентот дошло кога двајца жители на селото Бојане и еден од селото Мала Речица почнале да се расправаат поради ископ на песок од река на парцела што била во сопственост на едното од трите лица. На местото пристигнале

Расправија и пукање кај Сарај: Полицијата трага по две лица

Расправија и пукање кај Сарај: Полицијата трага по две лица

Вчера околу пладне во Полициската станица Сарај, И.З. пријавил дека во село Ласкарци, општина Сарај, С.М. од село Ласкарци со пиштол му упатил закани по неговиот живот. По преземени мерки, било констатирано дека при вербална расправија помеѓу И.З. и Д.Р. од село Бојане, скопско и Џ.А. од село Мала Речица, тетовско, поради ископ на песок од река на

Расправија поради ископ на песок во Сарај заврши со пукање

Расправија поради ископ на песок во Сарај заврши со пукање

Вербална расправија поради ископ на песок во Сарај заврши со пукање, но, за среќа, нема повредени. Според информациите од МВР, до инцидентот дошло кога двајца жители на селото Бојане и еден од селото Мала Речица почнале да се расправаат поради ископ на песок од река на парцела што била во сопственост на едното од трите лица. На местото пристигнале

Расправија и пукање кај Сарај: Полицијата трага по две лица

Расправија и пукање кај Сарај: Полицијата трага по две лица

Расправија и пукање кај Сарај: Полицијата трага по две лица Вчера околу пладне во Полициската станица Сарај, И.З. пријавил дека во село Ласкарци, општина Сарај, С.М. од село Ласкарци со пиштол му упатил закани по неговиот живот. По преземени мерки, било констатирано дека при вербална расправија помеѓу И.З. и Д.Р. од село Бојане, скопско и Џ.А. од село

Расправија поради ископ на песок во Сарај заврши со пукање

Расправија поради ископ на песок во Сарај заврши со пукање

Вербална расправија поради ископ на песок во Сарај заврши со пукање, но, за среќа, нема повредени. Според информациите од МВР, до инцидентот дошло кога двајца жители на селото Бојане и еден од селото Мала Речица почнале да се расправаат поради ископ на песок од река на парцела што била во сопственост на едното од трите лица. На местото пристигнале

Расправија и пукање кај Сарај: Полицијата трага по две лица

Расправија и пукање кај Сарај: Полицијата трага по две лица

Вчера околу пладне во Полициската станица Сарај, И.З. пријавил дека во село Ласкарци, општина Сарај, С.М. од село Ласкарци со пиштол му упатил закани по неговиот живот. По преземени мерки, било констатирано дека при вербална расправија помеѓу И.З. и Д.Р. од село Бојане, скопско и Џ.А. од село Мала Речица, тетовско, поради ископ на песок од река на

ПУКАЊЕ ВО САРАЈ: Полицијата трага по две лица кои пукале во Ласкарци, во општина Сарај

ПУКАЊЕ ВО САРАЈ: Полицијата трага по две лица кои пукале во Ласкарци, во општина Сарај

Вчера околу пладне во Полициската станица Сарај, И.З. пријавил дека во село Ласкарци, општина Сарај, С.М. од село Ласкарци со пиштол му упатил закани по неговиот живот. По преземени мерки, било констатирано дека при вербална расправија помеѓу И.З. и Д.Р. од село Бојане, скопско и Џ.А. од село Мала Речица, тетовско, поради ископ на песок од река на

loading...
Расправија поради ископ на песок во Сарај заврши со пукање

Расправија поради ископ на песок во Сарај заврши со пукање

Вербална расправија поради ископ на песок во Сарај заврши со пукање, но, за среќа, нема повредени. Според информациите од МВР, до инцидентот дошло кога двајца жители на селото Бојане и еден од селото Мала Речица почнале да се расправаат поради ископ на песок од река на парцела што била во сопственост на едното од трите лица. На местото пристигнале

Пукање во Сарај

Пукање во Сарај

Во 11.54 часот во Полициската станица Сарај, И.З. пријавил дека во село Ласкарци, општина Сарај, С.М. од село Ласкарци со пиштол му упатил закани по неговиот живот. По преземени мерки, било констатирано дека при вербална расправија помеѓу И.З. и Д.Р. од село Бојане, скопско и Џ.А. од село Мала Речица,тетовско, поради ископ на песок од река на парцела

Пукање во Сарај, за среќа, нападнатите не биле погодени од куршумите

Пукање во Сарај, за среќа, нападнатите не биле погодени од куршумите

Вчера во селото Ласкарци имало пукање во кое, за среќа, минало без жртви, и покрај тоа што напаѓачот најпрво пукал во воздух, па потоа во три лица.  Настанот се случил околу 11 часот, откако во Полициската станица Сарај, И.З. пријавил дека лицето С.М. од село Ласкарци со пиштол му упатил закани по неговиот живот. По преземени мерки, било констатирано

Жител на Грчец со пиштол решавал караница за ископ на песок

Жител на Грчец со пиштол решавал караница за ископ на песок

Полицијата трага по жител на село Грчец кој пукал со пиштол по расправија за ископ на песок во село Ласкарци, информираше МВР. Според полицијата, вчера околу 12 часот во ПС Сарај, И.З. пријавил дека С.М. од  Ласкарци со пиштол му упатил закани по неговиот живот. По преземени мерки, било констатирано дека при вербална расправија помеѓу И.З. и Д.Р. од