притисни ентер »

ФОТО: Вка се вози во „Кисела Вода“

ФОТО: Вка се вози во „Кисела Вода“

И ова може да се види во Скопје и тоа среде трим патека во Кисела Вода. Такси на патеката за трчање. Фотографијата е објавена на Ѕид на сообраќајниот срам.

ФОТО: „Возач на денот" во Кисела Вода

ФОТО: „Возач на денот" во Кисела Вода

И ова може да се види во Скопје и тоа среде трим патека во Кисела Вода. Такси на патеката за трчање. Фотографијата е објавена на Ѕид на сообраќајниот срам.