Ако дувате во вашиот десен палец само 30 секунди, ќе се случи нешто неверојатно

Техника која ќе ви го препороди телото. Иако е предмет на истражување од кога луѓето постојат, човековото тело и натаму крие многу тајни. Веројатно мислите дека со помош на модерната медицина можеме се да дознаеме, но тоа не е секогаш така. Понекогаш и најчудните трикови можат да помогнат во лечењето. Што ќе се случи доколку дувате во десниот палец