притисни ентер »

Вархеји: Сребреница е најтрагичен настан во Европа од Втората светска војна

Вархеји: Сребреница е најтрагичен настан во Европа од Втората светска војна

Фото: euronews.com Сребреница е најтрагичен настан во Европа од Втората светска војна, нагласи еврокомесарот за проширување на Европската Унија (ЕУ), Оливер Вархеји на денешната видео-конференција по повод одбележувањето на 25 години од злосторствата во Сребреница и посветена на сеќавање, помирување и изградба на заедничка иднина на Западен Балкан

Вархеји: Сребреница е најтрагичен настан во Европа од Втората светска војна

Вархеји: Сребреница е најтрагичен настан во Европа од Втората светска војна

Европска Комисија по повод одбележувањето на 25 години од злосторството во Сребреница организира дигитална конференција посветена на сеќавање, помирување и изградба на заедничка иднина на Западен Балкан. Еврокомесарот за проширување на Европска Унија, Оливер Вархеји на отворањето на виртуелната конференција оцени дека Сребреница е најтрагичен настан

Вархеји: Сребреница е најтрагичен настан во Европа од Втората светска војна

Вархеји: Сребреница е најтрагичен настан во Европа од Втората светска војна

Вархеји: Сребреница е најтрагичен настан во Европа од Втората светска војна Европска Комисија по повод одбележувањето на 25 години од злосторството во Сребреница организира дигитална конференција посветена на сеќавање, помирување и изградба на заедничка иднина на Западен Балкан. Еврокомесарот за проширување на Европска Унија, Оливер Вархеји на отворањето

Вархеји: Сребреница е најтрагичен настан во Европа од Втората светска војна

Вархеји: Сребреница е најтрагичен настан во Европа од Втората светска војна

Белгија – Европска Комисија по повод одбележувањето на 25 години од злосторството во Сребреница организира дигитална конференција посветена на сеќавање, помирување и изградба на заедничка иднина на Западен Балкан. Еврокомесарот за проширување на Европска Унија, Оливер Вархеји на отворањето на виртуелната конференција оцени дека Сребреница е најтрагичен

Вархеји: Сребреница е најтрагичен настан во Европа од Втората светска војна

Вархеји: Сребреница е најтрагичен настан во Европа од Втората светска војна

Европска Комисија по повод одбележувањето на 25 години од злосторството во Сребреница организира дигитална конференција посветена на сеќавање, помирување и изградба на заедничка иднина на Западен Балкан. Еврокомесарот за проширување на Европска Унија, Оливер Вархеји на отворањето на виртуелната конференција оцени дека Сребреница е најтрагичен настан

Вархеји: Сребреница е најтрагичен настан во Европа од Втората светска војна

Вархеји: Сребреница е најтрагичен настан во Европа од Втората светска војна

Брисел, 7 јули 2020 () – Европска Комисија по повод одбележувањето на 25 години од злосторството во Сребреница организира дигитална конференција посветена на сеќавање, помирување и изградба на заедничка иднина на Западен Балкан. Еврокомесарот за проширување на Европска Унија, Оливер Вархеји на отворањето на виртуелната конференција оцени дека Сребреница

Вархеји: Сребреница е најтрагичен настан во Европа од Втората светска војна

Вархеји: Сребреница е најтрагичен настан во Европа од Втората светска војна

Европска Комисија по повод одбележувањето на 25 години од злосторството во Сребреница организира дигитална конференција посветена на сеќавање, помирување и изградба на заедничка иднина на Западен Балкан. Еврокомесарот за проширување на Европска Унија, Оливер Вархеји на отворањето на виртуелната конференција оцени дека Сребреница е најтрагичен настан

Вархеји: Сребреница е најтрагичен настан во Европа од Втората светска војна

Вархеји: Сребреница е најтрагичен настан во Европа од Втората светска војна

Европска Комисија по повод одбележувањето на 25 години од злосторството во Сребреница организира дигитална конференција посветена на сеќавање, помирување и изградба на заедничка иднина на Западен Балкан. Еврокомесарот за проширување на Европска Унија, Оливер Вархеји на отворањето на виртуелната конференција оцени дека Сребреница е најтрагичен настан