(Рецепт) ПРИРОДНА МЕДИЦИНА -ЧИСТАЧ НА ЦРНИОТ ДРОБ И ЦРЕВАТА, најмоќен алкализатор на целото тело: Напиток од сода бикарбона и лимон може да замени шака лекови!

Кога телото станува алкално, шансата за развој на канцерогени клетки се намалува… Сода бикарбона како лек најчесто се користи за лекување на мкиселини, но може да помогне при многу состојби и проблеми, особено кога се комбинира со лимон. Овие се најпознатите и најмоќните ефекти од комбинација на сода и лимон: 1. Го алкализира цело тело Комбинацијата