притисни ентер »

Сите мирни и посветени на патот кон ЕУ – Палмер ја откри американската визија за Балканот

Сите мирни и посветени на патот кон ЕУ – Палмер ја откри американската визија за Балканот

Претставникот на САД за Балканот, Метју Палмер изјави денеска дека доследна американска визија за Западен Балкан е онаа која овој регион го гледа посветен на евроинтеграциите и во мир со сите соседи. – Се надевам дека тоа не е само визија која ја имаат САД и ЕУ за овој регион, туку е визија и која Западен Балкан ја има сам за себе, истакна Палмер на

Сите мирни и посветени на патот кон ЕУ – Палмер ја откри американската визија за Балканот

Сите мирни и посветени на патот кон ЕУ – Палмер ја откри американската визија за Балканот

Претставникот на САД за Балканот, Метју Палмер изјави денеска дека доследна американска визија за Западен Балкан е онаа која овој регион го гледа посветен на евроинтеграциите и во мир со сите соседи. – Се надевам дека тоа не е само визија која ја имаат САД и ЕУ за овој регион, туку е визија и која Западен Балкан ја има сам за себе, истакна Палмер на

Палмер за американската визија за Западен Балкан

Палмер за американската визија за Западен Балкан

Претставникот на САД за Балканот, Метју Палмер изјави денеска дека доследна американска визија за Западен Балкан е онаа која овој регион го гледа посветен на евроинтеграциите и во мир со сите соседи. – Се надевам дека тоа не е само визија која ја имаат САД и ЕУ за овој регион, туку е визија и која Западен Балкан ја има сам за себе, истакна Палмер на

Палмер: ЕУ итно да го врати својот кредибилитет и да покаже сериозност со Западен Балкан

Палмер: ЕУ итно да го врати својот кредибилитет и да покаже сериозност со Западен Балкан

Претставникот на САД за Балканот, Метју Палмер изјави денеска дека доследна американска визија за Западен Балкан е онаа која овој регион го гледа посветен на евроинтеграциите и во мир со сите соседи. – Се надевам дека тоа не е само визија која ја имаат САД и ЕУ за овој регион, туку е визија и која Западен Балкан ја има сам за себе, истакна Палмер на

Палмер за американската визија за Западен Балкан

Палмер за американската визија за Западен Балкан

Претставникот на САД за Балканот, Метју Палмер изјави денеска дека доследна американска визија за Западен Балкан е онаа која овој регион го гледа посветен на евроинтеграциите и во мир со сите соседи. – Се надевам дека тоа не е само визија која ја имаат САД и ЕУ за овој регион, туку е визија и која Западен Балкан ја има сам за себе, истакна Палмер на

Палмер открива: Американска визија за Западен Балкан

Палмер открива: Американска визија за Западен Балкан

Американскиот пратеник за Балканот Метју Палмер денес изјави дека постојаната американска визија за Западен Балкан е онаа што регионот ја смета за посветена на европската интеграција и во мир со сите соседи. „Се надевам дека ова не е само визијата што ја имаат Соединетите држави и ЕУ за овој регион, туку е и визијата што ја имаат Западен Балкан за

Палмер ја објави американската визија за Западен Балкан

Палмер ја објави американската визија за Западен Балкан

Американскиот претставник на Балканот, Метју Палмер денес изјави дека постојаната американска визија за Западен Балкан е онаа што регионот ја смета за посветена на европската интеграција. „Се надевам дека ова не е само визијата што ја имаат Соединетите држави и ЕУ за овој регион, туку е и визијата што ја имаат Западен Балкан за себе“, рече Палмер на

Палмер за американската визија за Западен Балкан

Палмер за американската визија за Западен Балкан

Претставникот на САД за Балканот, Метју Палмер изјави денеска дека доследна американска визија за Западен Балкан е онаа која овој регион го гледа посветен на евроинтеграциите и во мир со сите соседи. – Се надевам дека тоа не е само визија која ја имаат САД и ЕУ за овој регион, туку е визија и која Западен Балкан ја има сам за себе, истакна Палмер на