притисни ентер »

Половина од работниците во светот се плашат од автоматизација

Половина од работниците во светот се плашат од автоматизација

Повеќе од половината работници во светот стравуваат поради автоматизација на работата и веруваат дека таа драстично ќе ја измени нивната професија. Работниците се плашат од исчезнување на нивното работно место во следните десет години, се наведува во истражувањето спроведено од ПрајсвотерхаусКуперс. Современата работна сила очекува од своите работодавачи

Половина од работниците во светот се плашат од автоматизација

Половина од работниците во светот се плашат од автоматизација

Повеќе од половината работници во светот стравуваат поради автоматизација на работата и веруваат дека таа драстично ќе ја измени нивната професија. Работниците се плашат од исчезнување на нивното работно место во следните десет години, се наведува во истражувањето спроведено од ПрајсвотерхаусКуперс. Современата работна сила очекува од своите работодавачи

Половина од работниците во светот се плашат од автоматизација

Половина од работниците во светот се плашат од автоматизација

Повеќе од половината работници во светот стравуваат поради автоматизација на работата и веруваат дека таа драстично ќе ја измени нивната професија. Работниците се плашат од исчезнување на нивното работно место во следните десет години, се наведува во истражувањето спроведено од ПрајсвотерхаусКуперс. Современата работна сила очекува од своите работодавачи

Половина од работниците во светот се плашат од автоматизација

Половина од работниците во светот се плашат од автоматизација

Работниците се плашат од исчезнување на нивното работно место во следните десет години, се наведува во истражувањето спроведено од ПрајсвотерхаусКуперс. Повеќе од половината работници во светот стравуваат поради автоматизација на работата и веруваат дека таа драстично ќе ја измени нивната професија, пренесе МИА. Работниците се плашат од исчезнување

РAБOТНИЦИТE CТРAВУBAАT: Се плaшaт од aвтoмaтизaциjaтa на рaбoтaтa

РAБOТНИЦИТE CТРAВУBAАT: Се плaшaт од aвтoмaтизaциjaтa на рaбoтaтa

Повеќе од половината работници во светот cтpaвyвaaт поради автоматизација на работата и веруваат дека таа драстично ќе ја измени нивната професија. Работниците се плaшaт од исчезнување на нивното работно место во следните десет години, се наведува во истражувањето спроведено од ПрајсвотерхаусКуперс. Современата работна cилa очекува од своите работодавачи

Половина од работниците во светот се плашат од автоматизација

Половина од работниците во светот се плашат од автоматизација

Повеќе од половината работници во светот стравуваат поради автоматизација на работата и веруваат дека таа драстично ќе ја измени нивната професија. Работниците се плашат од исчезнување на нивното работно место во следните десет години, се наведува во истражувањето спроведено од ПрајсвотерхаусКуперс. Современата работна сила очекува од своите работодавачи

Половина од работниците во светот се плашат од автоматизација

Половина од работниците во светот се плашат од автоматизација

Повеќе од половината работници во светот стравуваат поради автоматизација на работата и веруваат дека таа драстично ќе ја измени нивната професија. Лондон, 4 декември 2019 (МИА) – Повеќе од половината работници во светот стравуваат поради автоматизација на работата и веруваат дека таа драстично ќе ја измени нивната професија. Работниците се плашат

Половина од работниците во светот се плашат од автоматизација

Половина од работниците во светот се плашат од автоматизација

Повеќе од половината работници во светот стравуваат поради автоматизација на работата и веруваат дека таа драстично ќе ја измени нивната професија. Работниците се плашат од исчезнување на нивното работно место во следните десет години, се наведува во истражувањето спроведено од ПрајсвотерхаусКуперс. Современата работна сила очекува од своите работодавачи

Половина од работниците во светот се плашат од автоматизација

Половина од работниците во светот се плашат од автоматизација

Повеќе од половината работници во светот стравуваат поради автоматизација на работата и веруваат дека таа драстично ќе ја измени нивната професија. Работниците се плашат од исчезнување на нивното работно место во следните десет години, се наведува во истражувањето спроведено од ПрајсвотерхаусКуперс. Современата работна сила очекува од своите работодавачи