притисни ентер »

Грција со помош на домашни тестови ги олеснува мерките и ги отвора училиштата

Грција со помош на домашни тестови ги олеснува мерките и ги отвора училиштата

Ројтерс објави дека грчката влада започнала масовна дистрибуција на домашни тестови за коронавирус, што се надева дека ќе помогне во контролата на пандемијата и повторното отворање на економијата. Министерот за образование, Ники Керамеос, најави дека средните училишта повторно ќе започнат со настава на 12 април, но под услов и учениците и наставниците

В понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција со задолжителни тестови двапати седмично

В понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција со задолжителни тестови двапати седмично

Со потврда за негативен резултат од направениот тест за ковид-19 за домашна употреба (селф тест) два пати седмично, задолжителна како за учениците, така и за професорите, од понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција, односно за учениците на возраст од 16 до 18 години, јави дописничката на МИА од Атина. Министерката за образование на

Се отвораат дел од средните училишта во Грција со задолжителни тестови двапати седмично

Се отвораат дел од средните училишта во Грција со задолжителни тестови двапати седмично

Се отвораат дел од средните училишта во Грција со задолжителни тестови двапати седмично Со потврда за негативен резултат од направениот тест за Ковид-19 за домашна употреба (селф тест) два пати седмично, задолжителна како за учениците, така и за професорите, од понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција, односно за учениците на возраст

В понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција со задолжителни тестови двапати седмично

В понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција со задолжителни тестови двапати седмично

Со потврда за негативен резултат од направениот тест за Ковид-19 за домашна употреба (селф тест) два пати седмично, задолжителна како за учениците, така и за професорите, од понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција, односно за учениците на возраст од 16 до 18 години, јави дописничката на МИА од Атина. Министерката за образование на

Се отвораат дел од средните училишта во Грција, учениците и наставниците ќе се тестираат двапати неделно

Се отвораат дел од средните училишта во Грција, учениците и наставниците ќе се тестираат двапати неделно

Со потврда за негативен резултат од направениот тест за Ковид-19 за домашна употреба (селф тест) два пати седмично, задолжителна како за учениците, така и за професорите, од понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција, односно за учениците на возраст од 16 до 18 години. Министерката за образование на Грција Ники Керамеос, попладнево соопшти

Се отвораат дел од средните училишта во Грција, учениците и наставниците ќе се тестираат двапати неделно

Се отвораат дел од средните училишта во Грција, учениците и наставниците ќе се тестираат двапати неделно

Со потврда за негативен резултат од направениот тест за Ковид-19 за домашна употреба (селф тест) два пати седмично, задолжителна како за учениците, така и за професорите, од понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција, односно за учениците на возраст од 16 до 18 години. Министерката за образование на Грција Ники Керамеос, попладнево соопшти

В понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција со задолжителни тестови двапати седмично

В понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција со задолжителни тестови двапати седмично

Со потврда за негативен резултат од направениот тест за Ковид-19 за домашна употреба (селф тест) два пати седмично, задолжителна како за учениците, така и за професорите, од понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција, односно за учениците на возраст од 16 до 18 години, јави дописничката на МИА од Атина. Министерката за образование на

В понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција со задолжителни тестови двапати седмично

В понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција со задолжителни тестови двапати седмично

Со потврда за негативен резултат од направениот тест за Ковид-19 за домашна употреба (селф тест) два пати седмично, задолжителна како за учениците, така и за професорите, од понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција, односно за учениците на возраст од 16 до 18 години, јави дописничката на МИА од Атина. Министерката за образование на

В понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција со задолжителни тестови двапати седмично

В понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција со задолжителни тестови двапати седмично

Со потврда за негативен резултат од направениот тест за Ковид-19 за домашна употреба (селф тест) два пати седмично, задолжителна како за учениците, така и за професорите, од понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција, односно за учениците на возраст од 16 до 18 години, јави дописничката на МИА од Атина. Министерката за образование на

В понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција со задолжителни тестови двапати седмично

В понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција со задолжителни тестови двапати седмично

Со потврда за негативен резултат од направениот тест за Ковид-19 за домашна употреба (селф тест) два пати седмично, задолжителна како за учениците, така и за професорите, од понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција, односно за учениците на возраст од 16 до 18 години, јави дописничката на МИА од Атина. Министерката за образование на

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба се дистрибуираат во аптеките во Грција

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба се дистрибуираат во аптеките во Грција

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба (т.н. селф тестови), се очекува од утре да бидат достапни во аптеките во поголемите грчки градови и од петок во целата земја, а во првата фаза ќе бидат наменети само за средношколците на возраст од 16 до 18 години и за нивните професори, јави дописничката на МИА од Атина. Процесот на дистрибуција

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба се дистрибуираат во аптеките во Грција

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба се дистрибуираат во аптеките во Грција

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба (т.н. селф тестови), се очекува од утре да бидат достапни во аптеките во поголемите грчки градови и од петок во целата земја, а во првата фаза ќе бидат наменети само за средношколците на возраст од 16 до 18 години и за нивните професори, јави дописничката на МИА од Атина. Процесот на дистрибуција

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба се дистрибуираат во аптеките во Грција

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба се дистрибуираат во аптеките во Грција

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба (т.н. селф тестови), се очекува од утре да бидат достапни во аптеките во поголемите грчки градови и од петок во целата земја, а во првата фаза ќе бидат наменети само за средношколците на возраст од 16 до 18 години и за нивните професори, јави дописничката на МИА од Атина. Процесот на дистрибуција

Во Грција во аптеките се дистрибуираат бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба

Во Грција во аптеките се дистрибуираат бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба

Во Грција во аптеките се дистрибуираат бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба (т.н. селф тестови), се очекува од утре да бидат достапни во аптеките во поголемите грчки градови и од петок во целата земја, а во првата фаза ќе бидат наменети само за средношколците на возраст од 16 до 18

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба се дистрибуираат во аптеките во Грција

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба се дистрибуираат во аптеките во Грција

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба (т.н. селф тестови), се очекува од утре да бидат достапни во аптеките во поголемите грчки градови и од петок во целата земја, а во првата фаза ќе бидат наменети само за средношколците на возраст од 16 до 18 години и за нивните професори, јави дописничката на МИА од Атина. Процесот на дистрибуција

Грција: Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба достапни во аптеките

Грција: Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба достапни во аптеките

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба (т.н. селф тестови), се очекува од утре да бидат достапни во аптеките во поголемите грчки градови и од петок во целата земја, а во првата фаза ќе бидат наменети само за средношколците на возраст од 16 до 18 години и за нивните професори, јави дописничката на МИА од Атина. Процесот на дистрибуција