притисни ентер »

Реал Мадрид го препушти стадионот на властите: Бернабеу ќе биде магацин за медицинска опрема

Реал Мадрид го препушти стадионот на властите: Бернабеу ќе биде магацин за медицинска опрема

Шпанија е една од најзагрозените земји во светот, бидејќи пандемијата на коронавирус многу силно ги погоди. Еден од најголемите клубови во светот, Реал Мадрид реши да помогне на свој начин. Стадионот „Сантијаго Бернабеу“ сега ќе служи за чување на медицински материјали, залихи потребни за борба против коронавирусот. Реал, исто така, донираше пари и

Реал Мадрид го препушти стадионот на властите: Бернабеу ќе биде магацин на медицинска опрема

Реал Мадрид го препушти стадионот на властите: Бернабеу ќе биде магацин на медицинска опрема

Шпанија е една од најзагрозените земји во светот, бидејќи пандемијата на коронавирус многу силно ги погоди. Еден од најголемите клубови во светот, Реал Мадрид реши да помогне на свој начин. Стадионот „Сантијаго Бернабеу“ сега ќе служи за чување на медицински материјали, залихи потребни за борба против коронавирусот. Реал, исто така, донираше пари и

Славниот „Сантијаго Бернабеу“ ќе биде „складиште“

Славниот „Сантијаго Бернабеу“ ќе биде „складиште“

Реал Мадрид потврдија дека нивниот славен стадион „Сантијаго Бернабу“  ќе служи како центар за складирање на медицинска опрема и за други материјални донации кои организациите и бизнисите ќе ги направат за борба против корона вирусот. Шпанија е меѓу најпогодените од Ковид-19 со над 56.000 заболени и над 4.000 мртви и земјата е „затворена“ барем до

Реал Мадрид со голем гест: Култниот „Сантијаго Бернабеу“ стана болница!

Реал Мадрид со голем гест: Култниот „Сантијаго Бернабеу“ стана болница!

Фудбалскиот стадион на Реал Мадрид - „Сантијаго Бернабеу“ ќе се претвори во складиште за чување донации на медицински материјали во борбата против коронавирусот. „Кралскиот клуб“ и самиот донираше значителни средства за медицински материјали, а овој пат на располагање го стави и својот култен стадион. Голема благодарност до Реал Мадрид за нивниот многу

Славниот „Сантијаго Бернабеу“ ќе биде „складиште“

Славниот „Сантијаго Бернабеу“ ќе биде „складиште“

Реал Мадрид потврдија дека нивниот славен стадион „Сантијаго Бернабу“  ќе служи како центар за складирање на медицинска опрема и за други материјални донации кои организациите и бизнисите ќе ги направат за борба против корона вирусот. Шпанија е меѓу најпогодените од Ковид-19 со над 56.000 заболени и над 4.000 мртви и земјата е „затворена“ барем до

Еден од најпознатите стадиони во светот претворен во магацин

Еден од најпознатите стадиони во светот претворен во магацин

Пандемијата на коронавирусот силно ја погоди Шпанија каде досега се заразени 56.188 лица. Помош доаѓа од секаде, а не се имуни ниту спортистите и спортските клубови. Потег за респект направи „кралскиот“ клуб, Реал Мадрид кој го отстапи својот „Сантијаго Бернабеу“ стадион на користење на шпанските власит. Стадионот ќе служи како магацин за медицински

Реал Мадрид го претвори „Сантијаго Бернабеу“ во магацин за медицински материјали

Реал Мадрид го претвори „Сантијаго Бернабеу“ во магацин за медицински материјали

Реал Мадрид продолжува да и помогна на Шпанија во тешките денови, поточна во битка со „Ковид-19“. Кралскиот тим на својата официјална станица информираше дека стадионот „Сантијаго Бернабеу“ ќе биде претворен во магацин за медицински материјали. Со медицинска опрема складирана во просториите на клубот ќе се придонесе оптимално и ефикасно користење на

Реал Мадрид го претвори „Сантијаго Бернабеу“ во магацин за медицински материјали

Реал Мадрид го претвори „Сантијаго Бернабеу“ во магацин за медицински материјали

Реал Мадрид продолжува да и помогна на Шпанија во тешките денови, поточна во битка со „Ковид-19“. Кралскиот тим на својата официјална станица информираше дека стадионот „Сантијаго Бернабеу“ ќе биде претворен во магацин за медицински материјали. Со медицинска опрема складирана во просториите на клубот ќе се придонесе оптимално и ефикасно користење на

Реал продолжува да помага: „Бернабеу“ станува магацин за медицинска опрема!

Реал продолжува да помага: „Бернабеу“ станува магацин за медицинска опрема!

Шпанскиот гигант Реал Мадрид продолжува да и помага на Шпанија во борбата против коронавирусот. На својата официјална страна „кралевите“ објавија дека стадионот „Сантијаго Бернабеу“ ќе биде претвоен во магацин за медицински материјали. Со овој потег клубот ќе придонесе за отпимално и ефикасно користење на ресурсите за здравствените услуги. Ова не е

Реал Мадрид го претвори „Сантијаго Бернабеу“ во магацин за медицински материјали

Реал Мадрид го претвори „Сантијаго Бернабеу“ во магацин за медицински материјали

Реал Мадрид продолжува да и помогна на Шпанија во тешките денови, поточна во битка со „Ковид-19“. Кралскиот тим на својата официјална станица информираше дека стадионот „Сантијаго Бернабеу“ ќе биде претворен во магацин за медицински материјали. Со медицинска опрема складирана во просториите на клубот ќе се придонесе оптимално и ефикасно користење на

Сантијаго Бернабеу пренаменет во магацин за медицински материјали

Сантијаго Бернабеу пренаменет во магацин за медицински материјали

Реал Мадрид продолжува да и помогна на Шпанија во тешките денови, поточна во битка со „Ковид-19“. Кралскиот тим на својата официјална станица информираше дека стадионот „Сантијаго Бернабеу“ ќе биде претворен во магацин за медицински материјали. Со медицинска опрема складирана во просториите на клубот ќе се придонесе оптимално и ефикасно користење на

Реал со значителна донација ќе ги помага болниците во Мадрид

Реал со значителна донација ќе ги помага болниците во Мадрид

Реал Мадрид ќе донира голема медицинска опрема за болниците во градот како помош во борбата против коронавирусот. Фудбалскиот клуб не ја објави донацијата јавно, туку тоа го направи шпанска политичарка, која преку социјалните мрежи му се заблагодари на претседателот Флорентино Перез, но и на клубот за значителната донација во медицинска опрема. Наводно