притисни ентер »

(ФОТО) Оваа жена има нозе долги 130 сантиметри

(ФОТО) Оваа жена има нозе долги 130 сантиметри

(ФОТО) Оваа жена има нозе долги 130 сантиметри Оваа жена со убави и долги нозе стана модел и работи за производи за девојки со голема висина. Рентсенкхлоро Буд (29) е висока 210 сантиметри и е горда рекордерка на најдолгите нозе на светот. Иако таа има проблеми да си пронајде правилна и точна облека, сепак има среќа бидејќи станала манекенка со импресивната

(ФОТО) Поим за долги нозе: Оваа жена има нозе долги 130 сантиметри

(ФОТО) Поим за долги нозе: Оваа жена има нозе долги 130 сантиметри

(ФОТО) Поим за долги нозе: Оваа жена има нозе долги 130 сантиметри Оваа жена со убави и долги нозе стана модел и работи за производи за девојки со голема висина. Рентсенкхлоро Буд (29) е висока 210 сантиметри и е горда рекордерка на најдолгите нозе на светот. Иако таа има проблеми да си пронајде правилна и точна облека, сепак има среќа бидејќи станала