притисни ентер »

Ова е формулата со која може да откриете дали ќе ви стои кратка коса!

Ова е формулата со која може да откриете дали ќе ви стои кратка коса!

Сакате некоја значајна промена на изгледот, но ви недостасува храброст за радикална промена – пример, затоа што не знаете дали ќе ви стои добро кратка коса или не. Сега веќе нема причина зошто да се грижите. View this post on Instagram Shot by Peter Hapak – Michelle Williams . . . #peterhapak @peterhapak #michellewilliams #portraits #makeportraits

Ова е формулата со која може да откриете дали ќе ви стои кратка коса!

Ова е формулата со која може да откриете дали ќе ви стои кратка коса!

Сакаш некоја значајна промена на изгледот, но ти недостасува храброст за радикална промена – пример, затоа што не знаете дали ќе ви стои добро кратка коса или не. Сега веќе нема причина зошто да се грижите. View this post on Instagram Shot by Peter Hapak – Michelle Williams . . . #peterhapak @peterhapak #michellewilliams #portraits #makeportraits #celebrity