притисни ентер »

Moto G8 има систем со три камери, вклучувајќи и макро сензор

Moto G8 има систем со три камери, вклучувајќи и макро сензор

Moto G8 Plus и G8 Play телефоните се достапни веќе со месеци, но моделот кој би требало да биде сместен помеѓу нив, се уште не е објавен. Сега се појавија нови рендери за Moto G8, кој го дели дизајнерскиот јазик со остатокот од G8 семејството. Под една од камерите на задната страна е можно да се види macro ознаката. Според гласините, Moto G8 ќе има

Moto G8 има систем со три камери, вклучувајќи и макро сензор

Moto G8 има систем со три камери, вклучувајќи и макро сензор

Moto G8 Plus и G8 Play телефоните се достапни веќе со месеци, но моделот кој би требало да биде сместен помеѓу нив, се уште не е објавен. Сега се појавија нови рендери за Moto G8, кој го дели дизајнерскиот јазик со остатокот од G8 семејството. Под една од камерите на задната страна е можно да се види macro ознаката. Според гласините, Moto G8 ќе има