притисни ентер »

Кучиња скитници прават масакр низ градот!

Кучиња скитници прават масакр низ градот!

Во текот на вчерашниот ден пријавени се две нови каснувања од кучиња скитници во Скопје. Првиот случај е пријавен во 15:30 часот во полициската станица Аеродром, кога Љ.С.(39) од Скопје пријавила дека на 15.5.2019 година околу 19:30 часот на ул.„1613“ во Скопје нејзината тригодишна ќерка била касната од куче скитник во пределот на десната подлактица

Кучиња скитници прават масакр низ градот!

Кучиња скитници прават масакр низ градот!

Во текот на вчерашниот ден пријавени се две нови каснувања од кучиња скитници во Скопје. Првиот случај е пријавен во 15:30 часот во полициската станица Аеродром, кога Љ.С.(39) од Скопје пријавила дека на 15.5.2019 година околу 19:30 часот на ул.„1613“ во Скопје нејзината тригодишна ќерка била касната од куче скитник во пределот на десната подлактица

Куче скитник нападна 3-годишно дете во Скопје

Куче скитник нападна 3-годишно дете во Скопје

Во главниот град и вчера биле регистрирани нови напади од кучиња-скитници, нападнато тригодишно дете и 61 годишен маж. -  На 16.05.2019 година во 15.30 часот во Полициската станица Аеродром, Љ.С.(39) од Скопје пријавила дека на 15.05.2019 година околу 19.30 часот на ул.„1613“ во Скопје нејзината тригодишна ќерка била касната од куче скитник во пределот

3-годишно девојче и маж од Скопје каснати од куче

3-годишно девојче и маж од Скопје каснати од куче

3-годишно девојче и маж од Скопје каснати од куче На 16.05.2019 година во 15.30 часот во Полициската станица Аеродром, Љ.С.(39) од Скопје пријавила дека на 15.05.2019 година околу 19.30 часот на ул.„1613″ во Скопје нејзината тригодишна ќерка била касната од куче скитник во пределот на десната подлактица и градниот кош. На 16.05.2019 година во 21.45

Тригодишно девојче искасано од куче скитник во скопски Аеродром

Тригодишно девојче искасано од куче скитник во скопски Аеродром

Тригодишно девојче од скопската населба Аеродром било нападнато од куче скитник, пријавила во полиција мајката на девојчето. „Вчера во 15.30 часот во полициската станица Аеродром, Љ.С.(39) од Скопје пријавила дека завчера околу 19.30 часот на ул.„1613“ во Скопје нејзината тригодишна ќерка била касната од куче скитник во пределот на десната подлактица

Дете и маж каснати од куче скитник

Дете и маж каснати од куче скитник

Детето било каснато за десната подлактица и градниот кош. Вчера во полициската станица Аеродром, Љ.С.(39) од Скопје пријавила дека на улицата „1613″ во Скопје нејзината тригодишна ќерка била касната од куче скитник за десната подлактица и градниот кош. Истиот ден во полициската станица Центар , С.Т.(61) од Скопје пријавил дека на улицата „Кеј 13 Ноември”

Тригодишно девојче нападнато од куче скитник во Аеродром

Тригодишно девојче нападнато од куче скитник во Аеродром

Вчера попладнето, тригодишно девојче било нападнато од куче скитник и каснато во пределот на десната подлактица и градниот кош. „На 16.05.2019 година во 15.30 часот во Полициската станица Аеродром, Љ.С.(39) од Скопје пријавила дека на 15.05.2019 година околу 19.30 часот на ул.„1613“ во Скопје нејзината тригодишна ќерка била касната од куче скитник

Куче скитник изгриза тригодишно дете во скопската населба Аеродром

Куче скитник изгриза тригодишно дете во скопската населба Аеродром

Тригодишно девојче од скопската населба Аеродром било нападнато од куче скитник кое го изгризало на раката и на градите. Случајот во полиција го пријавила мајката на девојчето. Според полицискиот извештај: На 16.05.2019 година во 15.30 часот во Полициската станица Аеродром, Љ.С.(39) од Скопје пријавила дека на 15.05.2019 година околу 19.30 часот на

Куче скитник изгриза тригодишно дете во скопската населба Аеродром

Куче скитник изгриза тригодишно дете во скопската населба Аеродром

Тригодишно девојче од скопската населба Аеродром било нападнато од куче скитник кое го изгризало на раката и на градите. Случајот во полиција го пријавила мајката на девојчето. Според полицискиот извештај: На 16.05.2019 година во 15.30 часот во Полициската станица Аеродром, Љ.С.(39) од Скопје пријавила дека на 15.05.2019 година околу 19.30 часот на

ТРИ ГОДИШНО ДЕВОЈЧЕ КACНАТО ОД КУЧЕ: Куче сkитник нaпaднaло три годишно девојче!

ТРИ ГОДИШНО ДЕВОЈЧЕ КACНАТО ОД КУЧЕ: Куче сkитник нaпaднaло три годишно девојче!

На 16.05.2019 година во 15.30 часот во Полициската станица Аеродром, Љ.С.(39) од Скопје пpијавила дека на 15.05.2019 година околу 19.30 часот на ул.„1613″ во Скопје нејзината тригодишна ќерка била каcната од куче сkитник во пределот на десната подлаkтица и градниот кош. На 16.05.2019 година во 21.45 часот во Полициската станица Центар , С.Т.(61) од

3-годишно девојче и маж од Скопје каснати од куче

3-годишно девојче и маж од Скопје каснати од куче

На 16.05.2019 година во 15.30 часот во Полициската станица Аеродром, Љ.С.(39) од Скопје пријавила дека на 15.05.2019 година околу 19.30 часот на ул.„1613″ во Скопје нејзината тригодишна ќерка била касната од куче скитник во пределот на десната подлактица и градниот кош. На 16.05.2019 година во 21.45 часот во Полициската станица Центар , С.Т.(61) од

Кучиња скитници нападнаа во Карпош, две лица повредени

Кучиња скитници нападнаа во Карпош, две лица повредени

На 15.05.2019 година во 20.30 часот во Полициската станица Карпош, А.С.(39) од Скопје пријавила дека истиот ден околу 18.00 часот на ул.„Ванчо Мицков“ била касната од куче скитник во пределот на десната потколеница. На 15.05.2019 година во 20.00 часот во Полициската станица Карпош, Б.В.(64) од Скопје пријавил дека на 14.05.2019 година околу 20.30 часот

Нови напади од кучиња-скитници во Скопје

Нови напади од кучиња-скитници во Скопје

Нападите од кучиња - скитници продолжуваат низ Скопје, во полициската станица вчера биле регистрирани два случаеви. - На 15.05.2019 година во 20.30 часот во Полициската станица Карпош, А.С.(39) од Скопје пријавила  дека истиот ден околу 18.00 часот на ул.„Ванчо Мицков“ била касната од куче скитник во пределот на десната потколеница. - На 15.05.2019

Кучиња скитници нападнаа во Карпош, две лица повредени

Кучиња скитници нападнаа во Карпош, две лица повредени

Кучиња скитници нападнаа во Карпош, две лица повредени Две лица од скопската населба Карпош вчера попладне биле нападнати од куче скитник, при што им биле нанесени повреди на телото. Според полицискиот извештај: На 15.05.2019 година во 20.30 часот во Полициската станица Карпош, А.С.(39) од Скопје пријавила дека истиот ден околу 18.00 часот на ул.„Ванчо

Маж и жена нападнати од куче скитник

Маж и жена нападнати од куче скитник

Полицијата извести дека вчера маж и жена од Скопје се најновите жртви на кучиња скитници. Полицијата извести дека вчера маж и жена од Скопје се најновите жртви на кучиња скитници. Вчера околу 18 часот А.С.(39) од Скопје пријавила дека на улицата „Ванчо Мицков“ била касната од куче скитник за десната потколеница. Б.В. (64) пак пријавила дека на улицата

Кучиња скитници нападнаа во Карпош, две лица повредени

Кучиња скитници нападнаа во Карпош, две лица повредени

Две лица од скопската населба Карпош вчера попладне биле нападнати од куче скитник, при што им биле нанесени повреди на телото. Според полицискиот извештај: На 15.05.2019 година во 20.30 часот во Полициската станица Карпош, А.С.(39) од Скопје пријавила  дека истиот ден околу 18.00 часот на ул.„Ванчо Мицков“ била касната од куче скитник во пределот