притисни ентер »

Основачот на интернетот: Време е Гугл и Фејсбук да бидат уништени

Основачот на интернетот: Време е Гугл и Фејсбук да бидат уништени

Основачот на интернетот Тим Бернерс-Ли смета дека кога-тогаш мора да биде урнат монополот на технолошките гиганти Гугл и Фејсбук. – Неприкосновеноста на Гугл и Фејсбук е поголема од онаа на повеќето држави. Тие станаа толку доминантни, па време е да бидат уништени, изјави експертот по информатички науки. Скандалозноста на овие компании го достигна

Основачот на интернетот: Време е Гугл и Фејсбук да бидат уништени

Основачот на интернетот: Време е Гугл и Фејсбук да бидат уништени

Основачот на интернетот Тим Бернерс-Ли смета дека кога-тогаш мора да биде урнат монополот на технолошките гиганти Гугл и Фејсбук. – Неприкосновеноста на Гугл и Фејсбук е поголема од онаа на повеќето држави. Тие станаа толку доминантни, па време е да бидат уништени, изјави експертот по информатички науки. Скандалозноста на овие компании го достигна

Основачот на интернетот: Време е Гугл и Фејсбук да бидат уништени

Основачот на интернетот: Време е Гугл и Фејсбук да бидат уништени

Основачот  на интернетот Тим Бернерс-Ли смета дека кога-тогаш мора да биде урнат монополот на технолошките гиганти Гугл и Фејсбук. – Неприкосновеноста на Гугл и Фејсбук е поголема од онаа на повеќето држави. Тие станаа толку доминантни, па време е да бидат уништени, изјави експертот по информатички науки. Скандалозноста на овие компании го достигна

Основачот на интернетот: Време е Гугл и Фејсбук да бидат уништени

Основачот на интернетот: Време е Гугл и Фејсбук да бидат уништени

Основачот на интернетот Тим Бернерс-Ли смета дека кога-тогаш мора да биде урнат монополот на технолошките гиганти Гугл и Фејсбук. – Неприкосновеноста на Гугл и Фејсбук е поголема од онаа на повеќето држави. Тие станаа толку доминантни, па време е да бидат уништени, изјави експертот по информатички науки. Скандалозноста на овие компании го достигна

„Време е Гугл и Фејсбук да се уништат“, кажа основачот на интернетот

„Време е Гугл и Фејсбук да се уништат“, кажа основачот на интернетот

Основачот на интернетот Тим Бернерс-Ли смета дека кога-тогаш мора да биде урнат монополот на технолошките гиганти Гугл и Фејсбук. „Неприкосновеноста на Гугл и Фејсбук е поголема од онаа на повеќето држави. Тие станаа толку доминантни, па време е да бидат уништени“, изјави експертот по информатички науки. Скандалозноста на овие компании го достигна

Основачот на интернетот: Време е Google и Facebook да бидат уништени

Основачот на интернетот: Време е Google и Facebook да бидат уништени

Основачот на интернетот Тим Бернерс-Ли смета дека порано или подоцна мора да биде урнат монополот на технолошките гиганти Google и Facebook. – Неприкосновеноста на Google и Facebook е поголема од онаа на повеќето држави. Тие станаа толку доминантни, па време е да бидат уништени- изјави експертот по информатички науки. Скандалозноста на овие компании

„Време е ‘Гугл’ и ‘Фејсбук’ да се уништат“, кажа основачот на интернетот

„Време е ‘Гугл’ и ‘Фејсбук’ да се уништат“, кажа основачот на интернетот

Основачот на интернетот, Тим Бернерс-Ли, смета дека кога-тогаш мора да биде урнат монополот на технолошките гиганти „Гугл“ и „Фејсбук“. „Неприкосновеноста на ‘Гугл’ и ‘Фејсбук’ е поголема од онаа на повеќето држави. Тие станаа толку доминантни, па време е да бидат уништени“, изјави експертот по информатички науки. Скандалозноста на овие компании го

Основачот на интернетот: Време е Гугл и Фејсбук да бидат уништени

Основачот на интернетот: Време е Гугл и Фејсбук да бидат уништени

Основачот на интернетот: Време е Гугл и Фејсбук да бидат уништени Основачот  на интернетот Тим Бернерс-Ли смета дека кога-тогаш мора да биде урнат монополот на технолошките гиганти Гугл и Фејсбук. – Неприкосновеноста на Гугл и Фејсбук е поголема од онаа на повеќето држави. Тие станаа толку доминантни, па време е да бидат уништени, изјави експертот

Основачот на интернетот: Време е Гугл и Фејсбук да бидат уништени

Основачот на интернетот: Време е Гугл и Фејсбук да бидат уништени

Основачот на интернетот Тим Бернерс-Ли смета дека кога-тогаш мора да биде урнат монополот на технолошките гиганти Гугл и Фејсбук. – Неприкосновеноста на Гугл и Фејсбук е поголема од онаа на повеќето држави. Тие станаа толку доминантни, па време е да бидат уништени- изјави експертот по информатички науки. Скандалозноста на овие компании го достигна

loading...
Бернерс Ли, основач на интернетот: Од капка љубов на Твитер нема ништо, но капка омраза ќе направи поплава

Бернерс Ли, основач на интернетот: Од капка љубов на Твитер нема ништо, но капка омраза ќе направи поплава

Основачот  на интернетот Тим Бернерс-Ли смета дека кога-тогаш мора да биде урнат монополот на технолошките гиганти Гугл и Фејсбук. – Неприкосновеноста на Гугл и Фејсбук е поголема од онаа на повеќето држави. Тие станаа толку доминантни, па време е да бидат уништени, изјави експертот по информатички науки. Скандалозноста на овие компании го достигна

Основачот на интернетот: Време е Гугл и Фејсбук да бидат уништени

Основачот на интернетот: Време е Гугл и Фејсбук да бидат уништени

Основачот на интернетот Тим Бернерс-Ли смета дека кога-тогаш мора да биде урнат монополот на технолошките гиганти Гугл и Фејсбук. – Неприкосновеноста на Гугл и Фејсбук е поголема од онаа на повеќето држави. Тие станаа толку доминантни, па време е да бидат уништени, изјави експертот по информатички науки. Скандалозноста на овие компании го достигна

Основачот на интернетот: Време е Гугл и Фејсбук да бидат уништени

Основачот на интернетот: Време е Гугл и Фејсбук да бидат уништени

Основачот на интернетот Тим Бернерс-Ли смета дека кога-тогаш мора да биде урнат монополот на технолошките гиганти Гугл и Фејсбук. – Неприкосновеноста на Гугл и Фејсбук е поголема од онаа на повеќето држави. Тие станаа толку доминантни, па време е да бидат уништени, изјави експертот по информатички науки. Скандалозноста на овие компании го достигна

Основачот на интернетот: Време е Гугл и Фејсбук да бидат уништени

Основачот на интернетот: Време е Гугл и Фејсбук да бидат уништени

Основачот на интернетот: Време е Гугл и Фејсбук да бидат уништени Основачот  на интернетот Тим Бернерс-Ли смета дека кога-тогаш мора да биде урнат монополот на технолошките гиганти Гугл и Фејсбук. – Неприкосновеноста на Гугл и Фејсбук е поголема од онаа на повеќето држави. Тие станаа толку доминантни, па време е да бидат уништени, изјави експертот