притисни ентер »

Разбојник влегол во куќа во Лисиче и под закана со нож земал 600 денари

Разбојник влегол во куќа во Лисиче и под закана со нож земал 600 денари

Скопското основно јавно обвинителство поднесе обвинение против лице на возраст од 29 години, кое се товари за кривично дело – разбојништво. Обвинетиот на 16 ноември минатата година, влегол во семејна куќа во населбата Лисиче преку незаклучена врата. Внатре затекнал жена на која и се заканил со нож и со зборовите „дај пари или ќе те убијам“. Оштетената

Разбојник влегол во куќа во Лисиче и под закана со нож земал 600 денари

Разбојник влегол во куќа во Лисиче и под закана со нож земал 600 денари

Скопското основно јавно обвинителство поднесе обвинение против лице на возраст од 29 години, кое се товари за кривично дело – разбојништво. Обвинетиот на 16 ноември минатата година, влегол во семејна куќа во населбата Лисиче преку незаклучена врата. Внатре затекнал жена на која и се заканил со нож и со зборовите „дај пари или ќе те убијам“. Оштетената

Разбојник влегол во куќа во Лисиче и под закана со нож земал 600 денари

Разбојник влегол во куќа во Лисиче и под закана со нож земал 600 денари

Скопското основно јавно обвинителство поднесе обвинение против лице на возраст од 29 години, кое се товари за кривично дело – разбојништво. Обвинетиот на 16 ноември минатата година, влегол во семејна куќа во населбата Лисиче преку незаклучена врата. Внатре затекнал жена на која и се заканил со нож и со зборовите „дај пари или ќе те убијам“. Оштетената

Обвинение за разбојништво во Скопје​

Обвинение за разбојништво во Скопје​

По спроведена истражна постапка, Основното јавно обвинителство Скопје поднесе Обвинителен акт против едно лице на возраст од 29 години, кое се товари за кривично дело – Разбојништво. Како што информира ОЈО Скопје, обвинетиот на 16-ти ноември во 2019-та година, влегол во семејна куќа во населбата Лисиче преку незаклучена врата. Внатре ја затекнал оштетената

Поднесено обвинение за разбојник од скопско Лисиче

Поднесено обвинение за разбојник од скопско Лисиче

-Обвинетиот на 16.11.2019 година, влегол во семејна куќа во населбата Лисиче преку незаклучена врата. Внатре ја затекнал оштетената на која и се заканил со нож и со зборовите „дај пари или ќе те убијам". Оштетената  успеала да му ја оттргне капата со која му била покриена главата и да го види неговиот лик, по што обвинетиот го вперил сечивото од ножот

Обвинение за разбојништво во Скопје

Обвинение за разбојништво во Скопје

По спроведена истражна постапка, Основното јавно обвинителство Скопје поднесе обвинение против едно лице на возраст од 29 години, кое се товари за кривично дело  разбојништво. Како што стои во соопштението од Обивнителството, обвинетиот на 16.11.2019 година, влегол во семејна куќа во населбата Лисиче преку незаклучена врата. Внатре ја затекнал оштетената

Разбојништво во Скопје

Разбојништво во Скопје

По спроведена истражна постапка, Основното јавно обвинителство Скопје поднесе Обвинителен акт против едно лице на возраст од 29 години, кое се товари за кривично дело – Разбојништво. Како што информира ОЈО Скопје, обвинетиот на 16-ти ноември во 2019-та година, влегол во семејна куќа во населбата Лисиче преку вратата. Украдени биле вкупно 600 денари

ОЈО со обвинение за разбојништво: Ја нападнал со нож дома, имала само 600 денари ги зел и побегнал

ОЈО со обвинение за разбојништво: Ја нападнал со нож дома, имала само 600 денари ги зел и побегнал

Основното јавно обвинителство Скопје, по спроведена истражна постапка поднесе обвинение против едно лице на возраст од 29 години, за разбојништво. Обвинетиот на 16.11.2019 година, влегол во семејна куќа во населбата Лисиче преку незаклучена врата. Внатре ја затекнал оштетената на која и се заканил со нож и со зборовите „дај пари или ќе те убијам“.

„Дај пари или ќе те убијам“: Скопјанка доживеала хорор за 600 денари

„Дај пари или ќе те убијам“: Скопјанка доживеала хорор за 600 денари

По спроведена истражна постапка, Основното јавно обвинителство Скопје поднесе Обвинителен акт против едно лице на возраст од 29 години, кое се товари за кривично дело – Разбојништво од член 237 став 4 во врска со став 1 од Кривичниот законик, соопштуваат од обвинителство. Обвинетиот на 16.11.2019 година, влегол во семејна куќа во населбата Лисиче преку

Обвинение за разбојникот од скопско Лисиче

Обвинение за разбојникот од скопско Лисиче

Против него е поднесен обвинителен акт за кривично дело разбојништво. Скопското обвинителство по спроведена истражна постапка, поднесе обвинителен акт против 29-годишен скопјанец кој е обвинет за кривично дело разбојништво. Во обвинителниот акт пишува дека тој на 16 ноември минатата година влегол во семејна куќа во населбата Лисиче преку незаклучена

Обвинение за разбојник од скопско Лисиче: Со нож на лицето и се заканил дека ќе ја убие и земал 600 денари

Обвинение за разбојник од скопско Лисиче: Со нож на лицето и се заканил дека ќе ја убие и земал 600 денари

По спроведена истражна постапка, Основното јавно обвинителство – Скопје поднесе обвинение за разбојништво против едно лице на возраст од 29 години. – Обвинетиот на 16.11.2019 година, влегол во семејна куќа во населбата Лисиче преку незаклучена врата. Внатре ја затекнал оштетената на која и се заканил со нож и со зборовите „дај пари или ќе те убијам“

„Дај пари или ќе те убијам“ –  скопјанка нападната за 600 денари

„Дај пари или ќе те убијам“ – скопјанка нападната за 600 денари

По спроведена истражна постапка, Основното јавно обвинителство Скопје поднесе Обвинителен акт против едно лице на возраст од 29 години, кое се товари за кривично дело – Разбојништво од член 237 став 4 во врска со став 1 од Кривичниот законик, соопштуваат од обвинителство. Обвинетиот на 16.11.2019 година, влегол во семејна куќа во населбата Лисиче преку

Обвинение за разбојник кој со нож ограби жена во нејзиниот дом во Лисиче

Обвинение за разбојник кој со нож ограби жена во нејзиниот дом во Лисиче

По спроведена истражна постапка, Основното јавно обвинителство Скопје поднесе Обвинителен акт против едно лице на возраст од 29 години, кое се товари за кривично дело – Разбојништво од член 237 став 4 во врска со став 1 од Кривичниот законик. Обвинетиот на 16.11.2019 година, влегол во семејна куќа во населбата Лисиче преку незаклучена врата. Внатре