притисни ентер »

Речиси 400 македонски државјани ДЕНЕСКА СЕ ВРАЌААТ ОД МАЛТА И ХРВАТСКА - ГИ ЧЕКА КАРАНТИН

Речиси 400 македонски државјани ДЕНЕСКА СЕ ВРАЌААТ ОД МАЛТА И ХРВАТСКА - ГИ ЧЕКА КАРАНТИН

Со чартер летови од Загреб и од Ла Валета во Малта, денеска почнува враќањето во земјава на дел од македонските граѓани затекнати во странство. Државниот секретар во МНР Зоран Попов вчера информира дека на повикот на МНР, што траеше до 22 март во 18 часот, за организирано враќање во земјава се пријавиле вкупно 5.250 македонски граѓани. Од нив, 2.900

Речиси 400 македонски државјани ДЕНЕСКА СЕ ВРАЌААТ ОД МАЛТА И ХРВАТСКА - ГИ ЧЕКА КАРАНТИН

Речиси 400 македонски државјани ДЕНЕСКА СЕ ВРАЌААТ ОД МАЛТА И ХРВАТСКА - ГИ ЧЕКА КАРАНТИН

Со чартер летови од Загреб и од Ла Валета во Малта, денеска почнува враќањето во земјава на дел од македонските граѓани затекнати во странство. Државниот секретар во МНР Зоран Попов вчера информира дека на повикот на МНР, што траеше до 22 март во 18 часот, за организирано враќање во земјава се пријавиле вкупно 5.250 македонски граѓани. Од нив, 2.900

Со чартер летови денеска ќе се вратат затекнатите граѓани од Хрватска и Малта

Со чартер летови денеска ќе се вратат затекнатите граѓани од Хрватска и Малта

Со чартер летови од Загреб и од Ла Валета во Малта, денеска почнува враќањето во земјава на дел од македонските граѓани затекнати во странство. Државниот секретар во МНР Зоран Попов вчера информира дека на повикот на МНР, што траеше до 22 март во 18 часот, за организирано враќање во земјава се пријавиле вкупно 5.250 македонски граѓани. Од нив, 2.900

Со чартер летови денеска ќе се вратат затекнатите македонски граѓани од Хрватска и Малта

Со чартер летови денеска ќе се вратат затекнатите македонски граѓани од Хрватска и Малта

Скопје, 27 март 2020 (МИА) – Со чартер летови од Загреб и од Ла Валета во Малта, денеска почнува враќањето во земјава на дел од македонските граѓани затекнати во странство. Државниот секретар во МНР Зоран Попов вчера информира дека на повикот на МНР, што траеше до 22 март во 18 часот, за организирано враќање во земјава се пријавиле вкупно 5.250 македонски

Со чартер летови денеска ќе се вратат затекнатите граѓани од Хрватска и Малта

Со чартер летови денеска ќе се вратат затекнатите граѓани од Хрватска и Малта

Државниот секретар во МНР Зоран Попов вчера информира дека на повикот на МНР, што траеше до 22 март во 18 часот, за организирано враќање во земјава се пријавиле вкупно 5.250 македонски граѓани. Од нив, 2.900 се изјасниле дека сакаат да се вратат и прифаќаат задолжително да одат во државен карантин и да ја платат цената на чинење на авио-билетот. Двата

Враќање на затекнатите македонски граѓани од Хрватска и Малта

Враќање на затекнатите македонски граѓани од Хрватска и Малта

Со чартер летови од Загреб и од Ла Валета во Малта, денеска почнува враќањето во земјава на дел од македонските граѓани затекнати во странство. Државниот секретар во МНР Зоран Попов вчера информира дека на повикот на МНР, што траеше до 22 март во 18 часот, за организирано враќање во земјава се пријавиле вкупно 5.250 македонски граѓани. Расте бројот

Враќање на затекнатите македонски граѓани од Хрватска и Малта

Враќање на затекнатите македонски граѓани од Хрватска и Малта

Со чартер летови од Загреб и од Ла Валета во Малта, денеска почнува враќањето во земјава на дел од македонските граѓани затекнати во странство. Државниот секретар во МНР Зоран Попов вчера информира дека на повикот на МНР, што траеше до 22 март во 18 часот, за организирано враќање во земјава се пријавиле вкупно 5.250 македонски граѓани. Loading...

Со чартер летови денеска ќе се вратат затекнатите граѓани од Хрватска и Малта

Со чартер летови денеска ќе се вратат затекнатите граѓани од Хрватска и Малта

Со чартер летови од Загреб и од Ла Валета во Малта, денеска почнува враќањето во земјава на дел од македонските граѓани затекнати во странство. Државниот секретар во МНР Зоран Попов вчера информира дека на повикот на МНР, што траеше до 22 март во 18 часот, за организирано враќање во земјава се пријавиле вкупно 5.250 македонски граѓани. Од нив, 2.900

Денеска ќе се вратат македонските граѓани од Хрватска и Малта

Денеска ќе се вратат македонските граѓани од Хрватска и Малта

Со чартер летови од Загреб и од Ла Валета во Малта, денеска почнува враќањето во земјава на дел од македонските граѓани затекнати во странство. Државниот секретар во МНР Зоран Попов вчера информира дека на повикот на МНР, што траеше до 22 март во 18 часот, за организирано враќање во земјава се пријавиле вкупно 5.250 македонски граѓани. Од нив, 2.900

Речиси 400 македонски државјани денеска ќе се вратат од Хрватска и Малта

Речиси 400 македонски државјани денеска ќе се вратат од Хрватска и Малта

Речиси 400 македонски државјани денеска ќе се вратат од Хрватска и Малта Со чартер летови од Загреб и од Ла Валета во Малта, денеска почнува враќањето во земјава на дел од македонските граѓани затекнати во странство. Државниот секретар во МНР Зоран Попов вчера информира дека на повикот на МНР, што траеше до 22 март во 18 часот, за организирано враќање

Речиси 400 македонски државјани денеска ќе се вратат од Хрватска и Малта

Речиси 400 македонски државјани денеска ќе се вратат од Хрватска и Малта

Со чартер летови од Загреб и од Ла Валета во Малта, денеска почнува враќањето во земјава на дел од македонските граѓани затекнати во странство. Државниот секретар во МНР Зоран Попов вчера информира дека на повикот на МНР, што траеше до 22 март во 18 часот, за организирано враќање во земјава се пријавиле вкупно 5.250 македонски граѓани. Од нив, 2.900

Со чартер летови денеска ќе се вратат затекнатите граѓани од Хрватска и Малта

Со чартер летови денеска ќе се вратат затекнатите граѓани од Хрватска и Малта

Со чартер летови од Загреб и од Ла Валета во Малта, денеска почнува враќањето во земјава на дел од македонските граѓани затекнати во странство. Државниот секретар во МНР Зоран Попов вчера информира дека на повикот на МНР, што траеше до 22 март во 18 часот, за организирано враќање во земјава се пријавиле вкупно 5.250 македонски граѓани. Од нив, 2.900

Хуманитарни летови: Ако не дојдат пријавените патници другите ќе го платат нивниот билет

Хуманитарни летови: Ако не дојдат пријавените патници другите ќе го платат нивниот билет

Една ноќ пред да летаат назад во Македонија дел од Македонците кои во земјава со хуманитарен лет треба денеска до пладне да се вратат од Германија немаа информација дали воопшто ќе си дојдат дома. За Фактор тврдат дека откако се пријавиле минатите денови, во текот на вчерашниот ден преку вибер порака биле известени за некои детали од патувањето, но

Со чартер летови денеска ќе се вратат затекнатите граѓани од Хрватска и Малта

Со чартер летови денеска ќе се вратат затекнатите граѓани од Хрватска и Малта

Со чартер летови од Загреб и од Ла Валета во Малта, денеска почнува враќањето во земјава на дел од македонските граѓани затекнати во странство. Државниот секретар во МНР Зоран Попов вчера информира дека на повикот на МНР, што траеше до 22 март во 18 часот, за организирано враќање во земјава се пријавиле вкупно 5.250 македонски граѓани. Од нив, 2.900

Со чартер летови денеска ќе се вратат затекнатите граѓани од Хрватска и Малта

Со чартер летови денеска ќе се вратат затекнатите граѓани од Хрватска и Малта

– Со чартер летови од Загреб и од Ла Валета во Малта, денеска почнува враќањето во земјава на дел од македонските граѓани затекнати во странство. Државниот секретар во МНР Зоран Попов вчера информира дека на повикот на МНР, што траеше до 22 март во 18 часот, за организирано враќање во земјава се пријавиле вкупно 5.250 македонски граѓани. Од нив, 2

Граѓаните што беа затекнати во Хрватска и Малта денеска ќе се вратат со чартер летови

Граѓаните што беа затекнати во Хрватска и Малта денеска ќе се вратат со чартер летови

Со чартер летови од Загреб и од Ла Валета во Малта, денеска почнува враќањето во земјава на дел од македонските граѓани затекнати во странство. Државниот секретар во МНР Зоран Попов вчера информира дека на повикот на МНР, што траеше до 22 март во 18 часот, за организирано враќање во земјава се пријавиле вкупно 5.250 македонски граѓани. Од нив, 2.900

Со чартер летови денеска ќе се вратат затекнатите граѓани од Хрватска и Малта

Со чартер летови денеска ќе се вратат затекнатите граѓани од Хрватска и Малта

Со чартер летови од Загреб и од Ла Валета во Малта, денеска почнува враќањето во земјава на дел од македонските граѓани затекнати во странство. Државниот секретар во МНР Зоран Попов вчера информира дека на повикот на МНР, што траеше до 22 март во 18 часот, за организирано враќање во земјава се пријавиле вкупно 5.250 македонски граѓани. Од нив, 2.900

Од Хрватска и Малта: Со чартер летови денеска ќе се вратат затекнатите граѓани

Од Хрватска и Малта: Со чартер летови денеска ќе се вратат затекнатите граѓани

Со чартер летови од Загреб и од Ла Валета во Малта, денеска почнува враќањето во земјава на дел од македонските граѓани затекнати во странство. Државниот секретар во МНР Зоран Попов вчера информира дека на повикот на МНР, што траеше до 22 март во 18 часот, за организирано враќање во земјава се пријавиле вкупно 5.250 македонски граѓани. Од нив, 2.900

Попов: Почнува враќањето на граѓаните затекнати во странство, утре два лета до Загреб и Ла Валета

Попов: Почнува враќањето на граѓаните затекнати во странство, утре два лета до Загреб и Ла Валета

Вкупно 5.250 македонски граѓани затекнати во странство се пријавиле на повикот на МНР, што траеше до 22 март во 18 часот, за организирано враќање во земјава. Од нив, 2.900 граѓани се изјасниле дека сакаат да се вратат и прифаќаат задолжително да одат во државен карантин и да ја платат цената на чинење на авио-билетот, информира државниот секретар во

2900 Македонци се согласиле да бидат вратени во нашата држава и да одат во карантин

2900 Македонци се согласиле да бидат вратени во нашата држава и да одат во карантин

Вкупно 5.250 македонски граѓани затекнати во странство се пријавиле на повикот на МНР, што траеше до 22 март во 18 часот, за организирано враќање во земјава. Од нив, 2.900 граѓани се изјасниле дека сакаат да се вратат и прифаќаат задолжително да одат во државен карантин и да ја платат цената на чинење на авио-билетот, информира државниот секретар во