притисни ентер »

Мицкоски-Едштадлер: Отворањето на пристапните преговори треба да се случи час поскоро

Мицкоски-Едштадлер: Отворањето на пристапните преговори треба да се случи час поскоро

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски и секретарот за меѓународна соработка Тимчо Муцунски се сретнаа со Каролине Едштадлер, министер за Европа и Устав на Австрија. На средбата претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски, како што информираат од партијата, ги афирмираше добрите билатерални

Мицкоски-Едштадлер: Отворањето на пристапните преговори треба да се случи час поскоро

Мицкоски-Едштадлер: Отворањето на пристапните преговори треба да се случи час поскоро

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски и секретарот за меѓународна соработка Тимчо Муцунски се сретнаа со Каролине Едштадлер, министер за Европа и Устав на Австрија. На средбата претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски, како што информираат од партијата, ги афирмираше добрите билатерални

Мицкоски на средба со Каролине Едштадлер, министер за Европа и Устав на Австрија

Мицкоски на средба со Каролине Едштадлер, министер за Европа и Устав на Австрија

Денес (04.05.2021) претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со потпретседателот на партијата Александар Николоски и секретарот за меѓународна соработка Тимчо Муцунски остварија средба со Каролине Едштадлер, министер за Европа и Устав на Австрија, информриа ВМРО-ДПМНЕ. На средбата претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски ги афирмирал добрите

Мицкоски-Едштадлер: Отворањето на пристапните преговори треба да се случи час поскоро

Мицкоски-Едштадлер: Отворањето на пристапните преговори треба да се случи час поскоро

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски и секретарот за меѓународна соработка Тимчо Муцунски се сретнаа со Каролине Едштадлер, министер за Европа и Устав на Австрија. На средбата претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски, како што информираат од партијата, ги афирмираше добрите билатерални

Мицкоски денес оствари средба со Каролине Едштадлер, министер за Европа и Устав на Австрија

Мицкоски денес оствари средба со Каролине Едштадлер, министер за Европа и Устав на Австрија

Денес (04.05.2021) претседателот на ВМРО-ДПМНЕ проф. д-р. Христијан Мицкоски заедно со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски и секретарот за меѓународна соработка Тимчо Муцунски остварија средба со Каролине Едштадлер, министер за Европа и Устав на Австрија. На средбата претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски ги афирмираше добрите билатерални

Мицкоски-Едштадлер: Отворањето на пристапните преговори треба да се случи час поскоро

Мицкоски-Едштадлер: Отворањето на пристапните преговори треба да се случи час поскоро

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски и секретарот за меѓународна соработка Тимчо Муцунски се сретнаа со Каролине Едштадлер, министер за Европа и Устав на Австрија. На средбата претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски, како што информираат од партијата, ги афирмираше добрите билатерални

Средба на Мицкоски со австриската министерка Едштадлер

Средба на Мицкоски со австриската министерка Едштадлер

На средбата претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски ги афирмираше добрите билатерални односи на Австрија со Македонија и се заблагодари за принципиелната поддршка за евроинтеграцискиот пат на нашата земја. Мицкоски нагласи дека отворањето на пристапните преговори, без дополнителни услови надвор од основачките принципи на ЕУ, треба да се случи час поскоро

Мицкоски оствари средба со Каролине Едштадлер, министер за Европа и Устав на Австрија

Мицкоски оствари средба со Каролине Едштадлер, министер за Европа и Устав на Австрија

Мицкоски оствари средба со Каролине Едштадлер, министер за Европа и Устав на Австрија Денес (04.05.2021) претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со потпретседателот на партијата Александар Николоски и секретарот за меѓународна соработка Тимчо Муцунски остварија средба со Каролине Едштадлер, министер за Европа и Устав на Австрија. На

Мицкоски - Едштадлер: Благодарност до Австрија за принципиелната поддршка за Македонија на патот кон ЕУ

Мицкоски - Едштадлер: Благодарност до Австрија за принципиелната поддршка за Македонија на патот кон ЕУ

Денес (04.05.2021) претседателот на ВМРО-ДПМНЕ проф. д-р. Христијан Мицкоски заедно со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски и секретарот за меѓународна соработка Тимчо Муцунски остварија средба со Каролине Едштадлер, министер за Европа и Устав на Австрија. На средбата претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски ги афирмираше добрите билатерални

Средба Мицкоски-Едштадлер: Отворањето на пристапните преговори треба да се случи час поскоро

Средба Мицкоски-Едштадлер: Отворањето на пристапните преговори треба да се случи час поскоро

Денеска претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со потпретседателот на партијата Александар Николоски и секретарот за меѓународна соработка Тимчо Муцунски остварија средба со Каролине Едштадлер, министер за Европа и Устав на Австрија. На средбата претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски ги афирмираше добрите билатерални односи на Австрија

Мицкоски- Едштадлер: Отворање на пристапните преговори, без дополнителни услови надвор од основачките принципи на ЕУ час поскоро

Мицкоски- Едштадлер: Отворање на пристапните преговори, без дополнителни услови надвор од основачките принципи на ЕУ час поскоро

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски и секретарот за меѓународна соработка Тимчо Муцунски денеска остварија средба со Каролине Едштадлер, министер за Европа и Устав на Австрија. На средбата претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски ги афирмираше добрите билатерални односи на Австрија