Пијано од 200.000 евра уништено при селење

Има различни љубови, кон луѓе, животни, предмети. Љубовта на музичарот кон својот инструмент спаѓа во големите. Па така и тагата кога некој ќе го повреди. Анџела Хјуит (61) е канадска пијанистка, најпозната по својот циклус на интерпретации на Бах чие снимање го започнала во 1994 а го завршила во 2005, вклучувајќи ги сите главни дела за клавијатури