притисни ентер »

Македонија во 15 градови ќе ја слави поканата од НАТО

Македонија во 15 градови ќе ја слави поканата од НАТО

Прослава по повод поканата од НАТО за членство на Македонија во алијансата, ќе има во 15 градови во земјава, соопшти првиот човек на Владата, Зоран Заев во Брисел. Прославата ќе се случува в сабота. Заев истакна дека лично се радува за поканата. Тој синоќа посочи дека Македонија станува дел од семејството, во куќата во којашто припаѓа. Одговарајќи

Македонија во 15 градови ќе ја слави поканата од НАТО

Македонија во 15 градови ќе ја слави поканата од НАТО

Прослава по повод поканата од НАТО за членство на Македонија во алијансата, ќе има во 15 градови во земјава, соопшти првиот човек на Владата, Зоран Заев во Брисел. Прославата ќе се случува в сабота. Заев истакна дека лично се радува за поканата. Тој синоќа посочи дека Македонија станува дел од семејството, во куќата во којашто припаѓа. Одговарајќи

Поканата за НАТО во сабота ќе се прославува во 15 градови низ Македонија

Поканата за НАТО во сабота ќе се прославува во 15 градови низ Македонија

Премиерот Зоран Заев утринава, пристигнувајќи на вториот ден на самитот на НАТО, ги повика граѓаните на Македонија на 14 јули на заедничка прослава во 15 градови низ земјата за да се прослави поканата за НАТО како голем успех за сите граѓани. -Од денеска Македонија оди само напред, а граѓаните нижат уште еден голем успех. Честито Македонија. НАТО одлучи

Заев: Ве повикувам заедно да ја прославиме поканата за НАТО на 14 јули во 15 градови низ Македонија

Заев: Ве повикувам заедно да ја прославиме поканата за НАТО на 14 јули во 15 градови низ Македонија

Премиерот Зоран Заев утринава, пристигнувајќи на вториот ден на самитот на НАТО, ги повика граѓаните на Македонија на 14 јули на заедничка прослава во 15 градови низ земјата за да прослави поканата за НАТО како голем успех за сите граѓани. -Од денеска Македонија оди само напред а граѓаните нижат уште еден голем испех. Честито Македонија. НАТО одлучи

Поканата за НАТО Владата ќе го слави во 15 града

Поканата за НАТО Владата ќе го слави во 15 града

Поканата за НАТО Владата ќе го слави во 15 града Во Македонија поканата за пристаони преговори за членство во нАТО ќе се слави во 15 градови, соопшти денеска премиерот Зоран Заев. Прославата која ја подготвува Валада е предвидена за в сабота на 14 јули. Заев утрово на доаѓањето во седиштето на НАТО рече дека од денеска од земјава оди само напред и

Поканата од НАТО ќе се слави в сабота во 15 градови

Поканата од НАТО ќе се слави в сабота во 15 градови

Премиерот Зоран Заев од Брисел најави прослава во 15 македонски градови в сабота по повод поканата од НАТО за членство на Македонија во Алијансата. На вчерашниот прв ден од Самитот на НАТО, генералниот секретар Јенс Столтенберг ја потврди поканата за нашата земја и рече дека Македонија ќе стане 30. членка на НАТО кога ќе бидат завршени сите национални

Заев: Поканата за НАТО ќе ја славиме во 15 градови низ Македонија

Заев: Поканата за НАТО ќе ја славиме во 15 градови низ Македонија

Премиерот Зоран Заев утринава, пристигнувајќи на вториот ден на самитот на НАТО, ги повика граѓаните на Македонија на 14 јули на заедничка прослава во 15 градови низ земјата за да прослави поканата за НАТО како голем успех за сите граѓани. -Од денеска Македонија оди само напред а граѓаните нижат уште еден голем испех. Честито Македонија. НАТО одлучи

Заев: Во сабота прослава во 15 градови низ Македонија за поканата од НАТО

Заев: Во сабота прослава во 15 градови низ Македонија за поканата од НАТО

Премиерот Зоран Заев утринава, пристигнувајќи на вториот ден на самитот на НАТО, ги повика граѓаните на Македонија на 14 јули на заедничка прослава во 15 градови низ земјата за да прослави поканата за НАТО како голем успех за сите граѓани. -Од денеска Македонија оди само напред а граѓаните нижат уште еден голем испех. Честито Македонија. НАТО одлучи

Поканата од НАТО ќе се слави в сабота, во 15 градови во Македонија

Поканата од НАТО ќе се слави в сабота, во 15 градови во Македонија

Премиерот Зоран Заев од Брисел најави прослава во 15 македонски градови, в сабота по повод поканата од НАТО за членство на Македонија во Алијансата. На вчерашниот прв ден од Самитот на НАТО, генералниот секретар Јенс Столтенберг ја потврди поканата за нашата земја и рече дека Македонија ќе стане 30. членка на НАТО кога ќе бидат завршени сите национални

Македонија во 15 градови ќе ја слави поканата од НАТО

Македонија во 15 градови ќе ја слави поканата од НАТО

Прослава по повод поканата од НАТО за членство на Македонија во Aлијансата, ќе има во 15 градови во земјава, соопшти првиот човек на Владата, Зоран Заев во Брисел. Прославата ќе се случува в сабота. „Ве повикувам да прославиме заедно на 14 јули низ градовите. Со домашна музика да си честитаме затоа што Македонија оди напред“, рече Заев и додаде дека