притисни ентер »

Во Хрватска регистриран благ пад на новозаразени со коронавирусот

Во Хрватска регистриран благ пад на новозаразени со коронавирусот

Во Хрватска денеска се регистрирани само 14 нови случаи на лица заразени со коронавирусот, соопштија од Штабот за цивилна заштита. Како што јави дописникот на МИА, со ова вкупниот број заразени изнесува 495. Денес на домашно лекување се отпуштени и 22 пациенти кои беа хоспитализирани поради Ковид-19. Министерот здравство Вили Берош изјави дека веќе

Во Хрватска регистриран благ пад на новозаразени со корона вирусот

Во Хрватска регистриран благ пад на новозаразени со корона вирусот

Во Хрватска денеска се регистрирани само 14 нови случаи на лица заразени со корона вирусот, соопштија од Штабот за цивилна заштита. Како што јави дописникот на МИА, со ова вкупниот број заразени изнесува 495. Денес на домашно лекување се отпуштени и 22 пациенти кои беа хоспитализирани поради Ковид-19. Министерот здравство Вили Берош изјави дека веќе

Во Хрватска регистриран благ пад на новозаразени со коронавирусот

Во Хрватска регистриран благ пад на новозаразени со коронавирусот

Во Хрватска денеска се регистрирани само 14 нови случаи на лица заразени со коронавирусот, соопштија од Штабот за цивилна заштита. Како што јави дописникот на МИА, со ова вкупниот број заразени изнесува 495. Денес на домашно лекување се отпуштени и 22 пациенти кои беа хоспитализирани поради Ковид-19. Министерот здравство Вили Берош изјави дека веќе

Регистриран благ пад на новозаразени со коронавирусот во Хрватска

Регистриран благ пад на новозаразени со коронавирусот во Хрватска

Регистриран благ пад на новозаразени со коронавирусот во Хрватска Во Хрватска денеска се регистрирани само 14 нови случаи на лица заразени со коронавирусот, соопштија од Штабот за цивилна заштита. Како што јави дописникот на МИА, со ова вкупниот број заразени изнесува 495. Денес на домашно лекување се отпуштени и 22 пациенти кои беа хоспитализирани

Во Хрватска регистриран благ пад на новозаразени со коронавирусот

Во Хрватска регистриран благ пад на новозаразени со коронавирусот

Во Хрватска денеска се регистрирани само 14 нови случаи на лица заразени со коронавирусот, соопштија од Штабот за цивилна заштита. Како што јави дописникот на МИА, со ова вкупниот број заразени изнесува 495. Денес на домашно лекување се отпуштени и 22 пациенти кои беа хоспитализирани поради Ковид-19. Министерот здравство Вили Берош изјави дека веќе

Регистриран благ пад на новозаразени со коронавирусот во Хрватска

Регистриран благ пад на новозаразени со коронавирусот во Хрватска

Министерот здравство Вили Берош изјави дека веќе четврти ден по рад бројот на ново заразени опаѓа. Во Хрватска денеска се регистрирани само 14 нови случаи на лица заразени со коронавирусот, соопштија од Штабот за цивилна заштита. Како што јави дописникот на МИА, со ова вкупниот број заразени изнесува 495. Денес на домашно лекување се отпуштени и 22

Во Хрватска регистриран благ пад на новозаразени со коронавирусот

Во Хрватска регистриран благ пад на новозаразени со коронавирусот

– Во Хрватска денеска се регистрирани само 14 нови случаи на лица заразени со коронавирусот, соопштија од Штабот за цивилна заштита. Како што јави дописникот на МИА, со ова вкупниот број заразени изнесува 495. Денес на домашно лекување се отпуштени и 22 пациенти кои беа хоспитализирани поради Ковид-19. Министерот здравство Вили Берош изјави дека веќе

Добри вести од Хрватска за корона вирусот

Добри вести од Хрватска за корона вирусот

Во Хрватска денеска се регистрирани само 14 нови случаи на лица заразени со коронавирусот, соопштија од Штабот за цивилна заштита. Со ова вкупниот број заразени изнесува 495. Денес на домашно лекување се отпуштени и 22 пациенти кои беа хоспитализирани поради Ковид-19. Министерот здравство Вили Берош изјави дека веќе четврти ден по рад бројот на ново