притисни ентер »

Кинезинка се разбуди по 72 часа клиничка смрт

Кинезинка се разбуди по 72 часа клиничка смрт

Една 26-годишна Кинезинка во источната провинција Фуџијан се опоравува по 72 часа клиничка смрт. Таа на први јануари итно била доведена во болница, срцето и работело забрзано, а потоа застанало. Откако изгубила свест, лекарите констатирале миокардитис – воспалениот на срцевиот мускул и таа била приклучена на апарати. – Машината која ја користиме може

Кинезинка се оправила по 72 часа клиничка смрт

Кинезинка се оправила по 72 часа клиничка смрт

Една 26-годишна Кинезинка во источната провинција Фуџијан се вратила во живот по 72 часа клиничка смрт. Кога на 1 јануари таа била итно дносена во болница, срцето забрзано и чукало, а потоа застанало. Бидејќи ја згубила свеста, лекарите констатирале миокардитис – воспаление на срцевиот мускул и таа била прикачена на апарти. „Машината што ја користиме

Девојка се разбудила после 72 часа клиничка смрт

Девојка се разбудила после 72 часа клиничка смрт

Девојка од источно-кинеската провинција Фуџијан се опорави по 72-часовна клиничка смрт, откако на 1 јануари била итно примена в болница поради забрзано чукање на срцето. По згрижувањето, нејзиното срце прекинало да работи, а таа ја загубила свеста. Лекарите утврдиле миокардитис – воспаление на срцевиот мускул, па веднаш била приклучена на апарати.

Кинезинка се оправила по 72 часа клиничка смрт

Кинезинка се оправила по 72 часа клиничка смрт

Една 26-годишна Кинезинка во источната провинција Фуџијан се вратила во живот по 72 часа клиничка смрт. Кога на 1 јануари таа била итно дносена во болница, срцето забрзано и чукало, а потоа застанало. Бидејќи ја згубила свеста, лекарите констатирале миокардитис – воспаление на срцевиот мускул и таа била прикачена на апарти. „Машината што ја користиме

Кинезинка се оправила по 72 часа клиничка смрт

Кинезинка се оправила по 72 часа клиничка смрт

Една 26-годишна Кинезинка во источната провинција Фуџијан се опоравува по 72 часа клиничка смрт. Кога на 1 јануари таа била итно дносена во болница, срцето забрзано и чукало, а потоа застанало. Бидејќи ја згубила свеста, лекарите констатирале миокардитис – воспаление на срцевиот мускул и таа била прикачена на апарти. „Машината што ја користиме може

Се разбудила по 72 часа клиничка смрт

Се разбудила по 72 часа клиничка смрт

Девојка од источно-кинеската провинција Фуџијан се опорави по 72-часовна клиничка смрт, откако на 1 јануари била итно примена в болница поради забрзано чукање на срцето. По згрижувањето, нејзиното срце прекинало да работи, а таа ја загубила свеста. Лекарите утврдиле миокардитис – воспаление на срцевиот мускул, па веднаш била приклучена на апарати.

Се разбудила по 72 часа клиничка смрт

Се разбудила по 72 часа клиничка смрт

Се разбудила по 72 часа клиничка смрт Девојка од источно-кинеската провинција Фуџијан се опорави по 72-часовна клиничка смрт, откако на 1 јануари била итно примена в болница поради забрзано чукање на срцето. По згрижувањето, нејзиното срце прекинало да работи, а таа ја загубила свеста. Лекарите утврдиле миокардитис – воспаление на срцевиот мускул,

Се разбудила по 72 часа клиничка смрт

Се разбудила по 72 часа клиничка смрт

Девојка од источно-кинеската провинција Фуџијан се опорави по 72-часовна клиничка смрт, откако на 1. јануари била итно примена в болница поради забрзано чукање на срцето. По згрижувањето, нејзиното срце прекинало да работи, а таа ја загубила свеста. Лекарите утврдиле миокардитис – воспаление на срцевиот мускул, па веднаш била приклучена на апарати

loading...
Се разбудила по 72 часа клиничка смрт

Се разбудила по 72 часа клиничка смрт

Девојка од источно-кинеската провинција Фуџијан се опорави по 72-часовна клиничка смрт, откако на 1 јануари била итно примена в болница поради забрзано чукање на срцето. По згрижувањето, нејзиното срце прекинало да работи, а таа ја загубила свеста. Лекарите утврдиле миокардитис – воспаление на срцевиот мускул, па веднаш била приклучена на апарати.

Пациентка ги шокира докторите – сакале да ја прогласат за мртва, но тогаш се случи чудо

Пациентка ги шокира докторите – сакале да ја прогласат за мртва, но тогаш се случи чудо

Млада Кинезинка се опоравила по 72 часа клиничка смрт, откако во болница срцето престанало да и чука. 26-годишната Кинезинка, од источната провинција Фуџијан, на 1 јануари била итно дносена во болница, срцето забрзано и чукало, а потоа застанало. Бидејќи ја згубила свеста, лекарите констатирале миокардитис – воспаление на срцевиот мускул и таа била

Се разбудила по 72 часа клиничка смрт

Се разбудила по 72 часа клиничка смрт

Девојка од источно-кинеската провинција Фуџијан се опорави по 72-часовна клиничка смрт, откако на 1 јануари била итно примена в болница поради забрзано чукање на срцето. По згрижувањето, нејзиното срце прекинало да работи, а таа ја загубила свеста. Лекарите утврдиле миокардитис – воспаление на срцевиот мускул, па веднаш била приклучена на апарати.

Се разбудила по 72 часа клиничка смрт

Се разбудила по 72 часа клиничка смрт

Девојка од источно-кинеската провинција Фуџијан се опорави по 72-часовна клиничка смрт, откако на 1 јануари била итно примена в болница поради забрзано чукање на срцето. По згрижувањето, нејзиното срце прекинало да работи, а таа ја загубила свеста. Лекарите утврдиле миокардитис – воспаление на срцевиот мускул, па веднаш била приклучена на апарати.

Се разбудила по 72 часа клиничка смрт

Се разбудила по 72 часа клиничка смрт

Се разбудила по 72 часа клиничка смрт Девојка од источно-кинеската провинција Фуџијан се опорави по 72-часовна клиничка смрт, откако на 1 јануари била итно примена в болница поради забрзано чукање на срцето. По згрижувањето, нејзиното срце прекинало да работи, а таа ја загубила свеста. Лекарите утврдиле миокардитис – воспаление на срцевиот мускул,