притисни ентер »

Најпознатиот руски бајкер Хирург го коментираше Путиновото возење на мотоцикл

Најпознатиот руски бајкер Хирург го коментираше Путиновото возење на мотоцикл

Главниот човек на рускиот мотоклуб „Ноќни волци“ Александар Залдостанов, познат по прекарот Хирург, високо ја оцени вештината на Владимир Путин во возење мотор. „Има оган, храброст и младост во претседателот на Русија. Тоа е мојот впечаток. На пример, за да возите мотоцикл по нагорнина, и тоа возејќи двајца патници, од кои секој е двојно потежок од