притисни ентер »

(ВИДЕО) НЕОБИЧЕН ФЕНОМЕН: Сибир се разбуди со „црно утро“

(ВИДЕО) НЕОБИЧЕН ФЕНОМЕН: Сибир се разбуди со „црно утро“

Мистериозното „црно утро“ се случи во Сибир, при што изгревањето на сонцето доцнело 4 часа. Жителите на Верхојанскиот округ во Сибир останале во мрак со часови. Преку лето таму сонцето изгрева околу 4 часот наутро, но наместо тоа, на небото имало само необичен жолт отсјај кој ги исплашил мештаните. Лани  жителите на јакутскиот регион исто така се пробудиле

Мистериозното „црно утро“ на Сибир: Денот кога сонцето доцнело 4 часа

Мистериозното „црно утро“ на Сибир: Денот кога сонцето доцнело 4 часа

Жителите на Верхојанскиот округ во Сибир останале во мрак иако Сонцето веќе требало со часови да е на небото. На лето во оваа област сонцето изгрева околу 4 часот наутро, но наместо тоа, на небото имало само необичен жолт отсјај кој ги вознемирил локалните жители. Најчудно е тоа што ова не се случило само еднаш – минатото лето жителите на јакутскиот

Мистериозното „црно утро“ на Сибир: Денот кога сонцето доцнело 4 часа

Мистериозното „црно утро“ на Сибир: Денот кога сонцето доцнело 4 часа

Жителите на Верхојанскиот округ во Сибир останале во мрак иако Сонцето веќе требало со часови да е на небото. На лето во оваа област сонцето изгрева околу 4 часот наутро, но наместо тоа, на небото имало само необичен жолт отсјај кој ги вознемирил локалните жители. Најчудно е тоа што ова не се случило само еднаш – минатото лето жителите на јакутскиот

ВИДЕО: Наместо светло и сонце, во Сибир осамна темница

ВИДЕО: Наместо светло и сонце, во Сибир осамна темница

Жителите во округот на Јакутската област во Сибир беа изненадени кога утрово наместо светлина, ги дочека темница. Овде сонцето треба да изгрева околу четири часот, но се остана во темница до осум часот денеска. Уште почудно е што ова не се случува прв пат. Минатото лето жителите се разбудија со слична слика, па на социјалните мрежи имаше пишувања за

МИСТЕРИЈА НА ЦРНАТА НОЌ: Сонцето „доцнело“ четири часа (ВИДЕО)

МИСТЕРИЈА НА ЦРНАТА НОЌ: Сонцето „доцнело“ четири часа (ВИДЕО)

Жителите на Верхојанскиот округ во Сибир во петок наутор ги дочекала темница кога инаку сонцето веќе требало да биде високо на небото. Имајќи ја предвид географската широчина и годишното време, се разденува околу 4часот, а луѓето со темнината биле опкружени и до 8. loading... Што е уште почудно, не е прв пат да се случува вакво нешто. Огромна дупка