притисни ентер »

Ана Курникова уште изгледа фантастично (галерија)

Ана Курникова уште изгледа фантастично (галерија)

Ана Курникова, првата вистинска руска тениска ѕвезда, во 1990-тите беше вистинска атракција на тениските терени низ целиот свет, секако поради својот физички изглед покрај квалитетите како тенисерка. Курникова, која има 38 години и одамна не игра тенис, преку Инстаграм се пофали со фото-сесија за руската верзија на магазинот „Космополитен“, и воопшто

Ана Курникова уште изгледа фантастично (галерија)

Ана Курникова уште изгледа фантастично (галерија)

Ана Курникова, првата вистинска руска тениска ѕвезда, во 1990-тите беше вистинска атракција на тениските терени низ целиот свет, секако поради својот физички изглед покрај квалитетите како тенисерка. Курникова, која има 38 години и одамна не игра тенис, преку Инстаграм се пофали со фото-сесија за руската верзија на магазинот „Космополитен“, и воопшто