притисни ентер »

Бачев најавува уставни измени: Иванов не беше Македонец, Заев не беше православен, Џафери ниту Македонец ниту православен

Бачев најавува уставни измени: Иванов не беше Македонец, Заев не беше православен, Џафери ниту Македонец ниту православен

77 Споделувања Share Tweet „Трите клучни функции во државата, како во сиот нормален свет на запад, мора да се православни Македонци. Наша прва задача во Парламентот ќе биде да направиме промена на Уставот и законот со кој ќе се предвиди дека највисоките државни функции премиер на државата, претседател на државата и претседател на Собранието мора да

Бачев бара државен врв од православна вероисповед

Бачев бара државен врв од православна вероисповед

Коалицијата „Никогаш Северна само Македонија“, предводена од Јанко Бачев лидерот на „Единствена Македонија“, промовираше уште еден, како што вели Бачев стратешки чекор, кој ќе го спроведат доколку ја добијат довербата од гласачите. – Трите клучни функции во државата како во сиот нормален свет на запад мора да се православни Македонци. Наша прва задача

Бачев бара државен врв од православна вероисповед

Бачев бара државен врв од православна вероисповед

Коалицијата „Никогаш Северна само Македонија“, предводена од Јанко Бечев лидерот на „Единствена Македонија“, промовираше уште еден, како што вели Бачев стратешки чекор, кој ќе го спроведат доколку ја добијат довербата од гласачите. „Трите клучни функции во државата како во сиот нормален свет на запад мора да се православни Македонци. Наша прва задача

Бачев бара државен врв од православна вероисповед

Бачев бара државен врв од православна вероисповед

Коалицијата „Никогаш Северна само Македонија“, предводена од Јанко Бечев лидерот на „Единствена Македонија“, промовираше уште еден, како што вели Бачев стратешки чекор, кој ќе го спроведат доколку ја добијат довербата од гласачите. „Трите клучни функции во државата како во сиот нормален свет на запад мора да се православни Македонци. Наша прва задача

(ВИДЕО) Бачев: На трите клучни функции во државата да бидат православни Mакедонци

(ВИДЕО) Бачев: На трите клучни функции во државата да бидат православни Mакедонци

Коалицијата „Никогаш Северна само Македонија“, предводена од Јанко Бачев лидерот на „Единствена Македонија“, промовираше уште еден како што вели тој стратешки чекор, кој ќе го спроведат доколку ја добијат довербата од гласачите. „На трите клучни функции во државата како во сиот нормален свет на Запад мораат да бидат православни Mакедонци. Наша прва

Бачев бара државен врв од православна вероисповед

Бачев бара државен врв од православна вероисповед

Коалицијата „Никогаш Северна само Македонија“, предводена од Јанко Бечев лидерот на „Единствена Македонија“, промовираше уште еден, како што вели Бачев стратешки чекор, кој ќе го спроведат доколку ја добијат довербата од гласачите. „Трите клучни функции во државата како во сиот нормален свет на запад мора да се православни Македонци. Наша прва задача

Бачев бара државен врв од православна вероисповед

Бачев бара државен врв од православна вероисповед

Коалицијата „Никогаш Северна само Македонија“, предводена од Јанко Бечев лидерот на „Единствена Македонија“, промовираше уште еден, како што вели Бачев стратешки чекор, кој ќе го спроведат доколку ја добијат довербата од гласачите. „Трите клучни функции во државата како во сиот нормален свет на запад мора да се православни Македонци. Наша прва задача

Бачев: Претседател на државата и Претседател на Собранието мора да ги водат православен и Македонец

Бачев: Претседател на државата и Претседател на Собранието мора да ги водат православен и Македонец

Бачев: На трите клучни функции во државата да бидат православни Mакедонци Коалицијата „Никогаш Северна само Македонија“, предводена од Јанко Бачев лидерот на „Единствена Македонија“, промовираше уште еден како што вели тој стратешки чекор, кој ќе го спроведат доколку ја добијат довербата од гласачите. -На трите клучни функции во државата како во сиот