притисни ентер »

ФОТО+ВИДЕО: Гавазова го покажа своето бујно деколте

ФОТО+ВИДЕО: Гавазова го покажа своето бујно деколте

Популаната фолкерка Сузана Гавазова темно кафените и длабокиот заводлив поглед ги замени со светло сини леќи, кои во комбинација со соодветна шминка очите ги прават покрупни и поизразени. Таа на Инстаграм сподели видео и фотографии, но ретко кој гледаше во очите. Сите погледи беа вперени кон нејзиното деколте. View this post on Instagram A post shared

ВИДЕО: Гавазова со новите леќи, но никој не гледаше во очите- сите погледи беа вперени во друг детаљ

ВИДЕО: Гавазова со новите леќи, но никој не гледаше во очите- сите погледи беа вперени во друг детаљ

Популаната фолкерка Сузана Гавазова темно кафените и длабокиот заводлив поглед ги замени со светло сини леќи, кои во комбинација со соодветна шминка очите ги прават покрупни и поизразени. Таа на Инстаграм сподели видео и фотографии, но ретко кој гледаше во очите. Сите погледи беа вперени кон нејзиното деколте. View this post on Instagram A post shared

Сузана Гавазова има нова боја на очи, ама кој да ја гледа во очи, кога она што се гледа под сините леќи, ќе ве обори на плеќи! (ФОТО)

Сузана Гавазова има нова боја на очи, ама кој да ја гледа во очи, кога она што се гледа под сините леќи, ќе ве обори на плеќи! (ФОТО)

Македонската фолкерка Сузана Гавазова е кралица на трансформациите. Сузето знае дека еден ист изглед бргу им здосадува на обожавателите, па затоа пејачката често го менува. Најмногу заради кариерата, иако тоа може да биде корисно и за по дома, за брачниот живот и брачната интима. Како и да е, пејачката сме ја гледале во разни изданија: црнка, бринета,