притисни ентер »

Делови од Горно Соње, Центар и општина Чучер Сандево денес без струја

Делови од Горно Соње, Центар и општина Чучер Сандево денес без струја

Делови од Горно Соње, Центар и општина Чучер Сандево денес без струја Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 16.10.2020 година ( петок), без електрична енергија ќе останат следните корисници: • од 08:00 до 12:30 часот,: дел од село Ракотинци кај црквата. ( Општина Сопиште ) • од 09:00 до 12:00 часот, дел од село Глуво. ( Општина

Делови од Центар и Кучевачка Бара денес без вода

Делови од Центар и Кучевачка Бара денес без вода

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека на ден 16.10.2020 година ( петок ) поради интервенции во водоводниот систем ќе има две исклучување на вода и тоа: 1. Поради реконструкција на водоводна мрежа на цевка со пречник од ф 5/4“ (цола), на ул.Митрополит Теодосиј Гологанов крак 2, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Митрополит Теодосиј

Делови од Горно Соње, Центар и општина Чучер Сандево денес без струја

Делови од Горно Соње, Центар и општина Чучер Сандево денес без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 16.10.2020 година ( петок), без електрична енергија ќе останат следните корисници: • од 08:00 до 12:30 часот,: дел од село Ракотинци кај црквата. ( Општина Сопиште ) • од 09:00 до 12:00 часот, дел од село Глуво. ( Општина Чучер Сандево ) • од 09:00 до 14:30 часот, дел од с.Мирковци, школото

Делови од Центар и Кучевачка Бара денес без вода

Делови од Центар и Кучевачка Бара денес без вода

Делови од Центар и Кучевачка Бара денес без вода Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека на ден 16.10.2020 година ( петок ) поради интервенции во водоводниот систем ќе има две исклучување на вода и тоа: 1. Поради реконструкција на водоводна мрежа на цевка со пречник од ф 5/4“ (цола), на ул.Митрополит Теодосиј Гологанов крак 2, прекинато водоснабдување

Бeз вода денес дел од Центар и општина Чучер Сандево

Бeз вода денес дел од Центар и општина Чучер Сандево

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека на ден 16.10.2020 година ( петок ) поради интeрвенции во водоводниот систем ќе има две исклучување на вода и тоа: 1. Поради реконструкција на водоводна мрежа на цевка со прeчник од ф 5/4“ (цола), на ул.Митрополит Теодосиј Гологанов крак 2, прeкинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Митрополит Теодосиј

Поради тeхнички зaфати делови од Центар, Сопиште и Чучер Сандево ќе останат бeз струја

Поради тeхнички зaфати делови од Центар, Сопиште и Чучер Сандево ќе останат бeз струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 16.10.2020 година ( петок), без електрична енергија ќе останат следните корисници: • од 08:00 до 12:30 часот,: дел од село Ракотинци кај црквата. ( Општина Сопиште ) • од 09:00 до 12:00 часот, дел од село Глуво. ( Општина Чучер Сандево ) • од 09:00 до 14:30 часот, дел од с.Мирковци, школото

Утре без струја делови од Центар, Сопиште и Чучер Сандево

Утре без струја делови од Центар, Сопиште и Чучер Сандево

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат делови од општините Сопиште, Чучер Сандево и Центар. Без електрична енергија од 08:00 до 12:30 часот ќе бидат дел од село Ракотинци кај црквата во општина Сопиште, од 09:00 до 12:00 часот, дел од село Глуво во општина Чучер Сандево, од 09:00 до 14:30 часот,

Без вода утре корисници од бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“

Без вода утре корисници од бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“

ЈП Водовод и канализација соопшти дека утре, 16 октомври, без вода од 9 часот ќе бидат дел од корисниците од бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“, во делот каде што се куќите, на потегот од семафорите до ТЦ Олимпико. Прекинот во водоснабдувањето ќе биде поради реконструкција на водоводна мрежа ф 5/4 на бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“ крак 2 и

Утре без струја делови од Центар, Сопиште и Чучер Сандево

Утре без струја делови од Центар, Сопиште и Чучер Сандево

Утре без струја делови од Центар, Сопиште и Чучер Сандево Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат делови од општините Сопиште, Чучер Сандево и Центар. Без електрична енергија од 08:00 до 12:30 часот ќе бидат дел од село Ракотинци кај црквата во општина Сопиште, од 09:00 до 12:00 часот, дел од

Утре без струја делови од Центар, Сопиште и Чучер Сандево

Утре без струја делови од Центар, Сопиште и Чучер Сандево

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат делови од општините Сопиште, Чучер Сандево и Центар. Без електрична енергија од 08:00 до 12:30 часот ќе бидат  дел од село Ракотинци кај црквата во општина Сопиште, од 09:00 до 12:00 часот, дел од село Глуво во општина Чучер Сандево, од 09:00 до 14:30 часот,

Без вода утре корисници од бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“

Без вода утре корисници од бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“

Без вода утре корисници од бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“ ЈП Водовод и канализација соопшти дека утре, 16 октомври, без вода од 9 часот ќе бидат дел од корисниците од бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“, во делот каде што се куќите, на потегот од семафорите до ТЦ Олимпико. Прекинот во водоснабдувањето ќе биде поради реконструкција на водоводна

Делови од скопските општини утре ќе останат без струја

Делови од скопските општини утре ќе останат без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат делови од општините Сопиште, Чучер Сандево и Центар. Без електрична енергија од 08:00 до 12:30 часот ќе бидат  дел од село Ракотинци кај црквата во општина Сопиште, од 09:00 до 12:00 часот, дел од село Глуво во општина Чучер Сандево, од 09:00 до 14:30 часот,

Утре без струја делови од Центар, Сопиште и Чучер Сандево

Утре без струја делови од Центар, Сопиште и Чучер Сандево

– Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат делови од општините Сопиште, Чучер Сандево и Центар. Без електрична енергија од 08:00 до 12:30 часот ќе бидат  дел од село Ракотинци кај црквата во општина Сопиште, од 09:00 до 12:00 часот, дел од село Глуво во општина Чучер Сандево, од 09:00 до 14:30

Утре бeз вода бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“

Утре бeз вода бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“

ЈП Водовод и канализација соопшти дека утре, 16 октомври, без вода од 9 часот ќе бидат дел од корисниците од бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“, во делот каде што се куќите, на потегот од семафорите до ТЦ Олимпико. Пpekинот во водоснабдувањето ќе биде поради реконструкција на водоводна мрежа ф 5/4 на бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“ крак 2 и

Утре без струја делови од Центар, Сопиште и Чучер Сандево

Утре без струја делови од Центар, Сопиште и Чучер Сандево

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат делови од општините Сопиште, Чучер Сандево и Центар. Без електрична енергија од 08:00 до 12:30 часот ќе бидат  дел од село Ракотинци кај црквата во општина Сопиште, од 09:00 до 12:00 часот, дел од село Глуво во општина Чучер Сандево, од 09:00 до 14:30 часот,

Без вода утре корисници од бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“

Без вода утре корисници од бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“

ЈП Водовод и канализација соопшти дека утре, 16 октомври, без вода од 9 часот ќе бидат дел од корисниците од бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“, во делот каде што се куќите, на потегот од семафорите до ТЦ Олимпико. Прекинот во водоснабдувањето ќе биде поради реконструкција на водоводна мрежа ф 5/4 на бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“ крак 2 и

Без вода утре корисници од бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“

Без вода утре корисници од бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“

ЈП Водовод и канализација соопшти дека утре, 16 октомври, без вода од 9 часот ќе бидат дел од корисниците од бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“, во делот каде што се куќите, на потегот од семафорите до ТЦ Олимпико. Прекинот во водоснабдувањето ќе биде поради реконструкција на водоводна мрежа ф 5/4 на бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“ крак 2 и

Без вода утре корисници од бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“

Без вода утре корисници од бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“

– ЈП Водовод и канализација соопшти дека утре, 16 октомври, без вода од 9 часот ќе бидат дел од корисниците од бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“, во делот каде што се куќите, на потегот од семафорите до ТЦ Олимпико. Прекинот во водоснабдувањето ќе биде поради реконструкција на водоводна мрежа ф 5/4 на бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“ крак 2

Без вода утре корисници од бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов”

Без вода утре корисници од бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов”

ЈП Водовод и канализација соопшти дека утре, 16 октомври, без вода од 9 часот ќе бидат дел од корисниците од бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов”, во делот каде што се куќите, на потегот од семафорите до ТЦ Олимпико. Прекинот во водоснабдувањето ќе биде поради реконструкција на водоводна мрежа ф 5/4 на бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов” крак 2 и