притисни ентер »

Хулио Иглесијас доби син на 75 години

Хулио Иглесијас доби син на 75 години

Судијата го зеде како доказ одбивањето на Иглесијас да направи генетско тестирање, по што во овој судски процес пресуди во корист на 45 годишниот Хавиер Санчес, кој го тужеше познатиот пејач за утврдување на татковство. Во објаснувањето на судијата се наведува дека постоела интимна врска помеѓу Хулио Иглесијас и мајката на Санчес. Времетраењето на

Спорот траеше 30 години: Хулио Инглесијас по одлука на судот доби син кој има 43 години!

Спорот траеше 30 години: Хулио Инглесијас по одлука на судот доби син кој има 43 години!

Шпанскиот суд во средата донесе одлука дека Хулио Иглесијас e татко на 43-годишен маж, решавајчи го триесетгодишниот спор за утврдување на татковство, бидејќи познатиот пејач одбивал да се подложи на ДНК-тестирање. Хавиер Санчез-Сантос е роден во 1976. година. Неговата мајка е португалската танчерка Марија Едита Сантос. Хулио Иглесијас има право да

Хулио Иглесијас има осум деца, а по 30 години се откри дека има и вонбрачен син

Хулио Иглесијас има осум деца, а по 30 години се откри дека има и вонбрачен син

Познатиот пејач Хулио Иглесијас во осмата деценија од животот го загуби судскиот спор, во кој е докажано дека има вонбрачен син. По 30 години, шпанскиот суд конечно го реши спорот, иако Хулио одби да направи ДНК-тест за да се утврди дали е татко на 40-годишниот Хавиер Санчез Санти. Хавиер е роден во 1976 година, а неговата мајка е танчарката Марија

Хулио Иглесијас има осум деца, а по 30 години се откри дека има и вонбрачен син

Хулио Иглесијас има осум деца, а по 30 години се откри дека има и вонбрачен син

Познатиот пејач Хулио Иглесијас во осмата деценија од животот го загуби судскиот спор, во кој е докажано дека има вонбрачен син. По 30 години, шпанскиот суд конечно го реши спорот, иако Хулио одби да направи ДНК-тест за да се утврди дали е татко на 40-годишниот Хавиер Санчез Санти. Хавиер е роден во 1976 година, а неговата мајка е танчарката Марија

Хулио Иглесијас има осум деца, а по 30 години се откри дека има и вонбрачен син

Хулио Иглесијас има осум деца, а по 30 години се откри дека има и вонбрачен син

Познатиот пејач Хулио Иглесијас во осмата деценија од животот го загуби судскиот спор, во кој е докажано дека има вонбрачен син. По 30 години, шпанскиот суд конечно го реши спорот, иако Хулио одби да направи ДНК-тест за да се утврди дали е татко на 40-годишниот Хавиер Санчез Санти. Хавиер е роден во 1976 година, а неговата мајка е танчарката Марија

По 30 години, маж докажа дека Хулио Иглесијас му е татко

По 30 години, маж докажа дека Хулио Иглесијас му е татко

Судот во Валенсија потврди дека 43-годишниот Хавиер Санчес е биолошки син на ѕвездата Хулио Иглесијас. Популарниот музичар и мајката на Хавиер, балерината Марија Едите Сантос, имале кратка љубовна врска во 1975 година. Но Иглесијас повеќе од 30 години одбивал да го признае Хавиер за син. Санчес пред три децении ја почнал постапката за докажување на

ЕНРИКЕ ДОБИ БРАТ: Хулио Иглесијас официјално има девет деца

ЕНРИКЕ ДОБИ БРАТ: Хулио Иглесијас официјално има девет деца

Пејачот има право на жалба по оваа пресуда. Шпанскиот суд донесе пресуда во која се утврдува дека 43-годишниот Хавиер Санчез Санто е биолошки син на пејачот Хулио Иглесијас, односно полубрат на Енрике. Цели 30 години Хулио одбивал ДНК-тестирање за утврдување на татковството. Хавиер е роден 1976 година, а мајка му е португалската танчерка Марија Едита

Хулио Иглесијас има осум деца, а по 30 години се откри дека има и вонбрачен син

Хулио Иглесијас има осум деца, а по 30 години се откри дека има и вонбрачен син

Познатиот пејач Хулио Иглесијас во осмата деценија од животот го загуби судскиот спор, во кој е докажано дека има вонбрачен син. По 30 години, шпанскиот суд конечно го реши спорот, иако Хулио одби да направи ДНК-тест за да се утврди дали е татко на 40-годишниот Хавиер Санчез Санти. Хавиер е роден во 1976 година, а неговата мајка е танчарката Марија

(ФОТО) Хулио Иглесијас има вонбрачен син: Загубил 30. години долга судска битка

(ФОТО) Хулио Иглесијас има вонбрачен син: Загубил 30. години долга судска битка

Шпанскиот пејач и заводник е биолошки татко на Хавијер Санчез (43), кого го родила португалската танчерка Марија Едита Санчез. Славниот шпански пејач и заводник Хулио Иглесијас (75) е биолошки татко на Хавијер Санчез (43) кого го родила португалската танчерка Марија Едита Санчез, девет месеци откако со музичарот во 1975. година имала седумдневна авантура

Еден од најомилените летино пејачи на сите времиња доби 43-годишен син (ФОТО)

Еден од најомилените летино пејачи на сите времиња доби 43-годишен син (ФОТО)

Хавиер Санчес Сантос, сега и официјално син на Хулио Иглесиас, е роден во 1976 година, а неговата мајка е португалска танчерка Мариа Едите Сантос. Шпанскиот суд денес пресуди дека Хулио Иглесиас е татко на 43-годишен маж, решавајќи го така триесет години стариот спор за утврдување на татковство, бидејќи славниот пејач одбивал да се направи ДНК анализа

43-годишник по три децении успеа да докаже дека Хулио Иглесијас му е татко

43-годишник по три децении успеа да докаже дека Хулио Иглесијас му е татко

Хулио Иглесијас е биолошки татко на 43-годишен маж, со чија мајка бил во кратка љубовна врска во 1975, пресуди судот во Валенсија. Ова е правна победа за бившата балерина Марија Едите Сантос и за нејзиниот син Хавиер Санчес, кој уште пред три децении ја почнал постапката за докажување на татковство. Седумдесет и петгодишниот пејач никогаш не се согласи