притисни ентер »

НАЈСТАР ПАЦИЕНТ: На 96 години се излечи од коронавирус

НАЈСТАР ПАЦИЕНТ: На 96 години се излечи од коронавирус

Жена на 96 години за три дена се излечила од коронавирусот. По третманот, кој вклучувал и хормони и добивање кислород, состојбата на пациентката значително се подобрила. Таа е најстариот пациент кој заболел од коронавирус. Засега се верува дека таа е најстарата личност која се заразила од коронавирусот кој досега усмрти 1.400 луѓе, а заразени се повеќе

На 96 години за три дена се излечила од коронавирусот

На 96 години за три дена се излечила од коронавирусот

96-годишна баба е најстариот пациент кој заболел од мистериозниот коронавирус, но, како што пишуваат светските медиуми, жената успеала да се опорави по интензивна нега во болница по само три дена. Засега се верува дека таа е најстарата личност која се заразила од коронавирусот кој досега усмрти 1.383 луѓе, а заразени се над 64.000. По третманот, кој

Баба на 96 години е најстарата заболена со коронавирус – се излечила за три дена

Баба на 96 години е најстарата заболена со коронавирус – се излечила за три дена

Баба на возраст од 96 години е најстариот пацент кој заболе од коронавирусот, но жената успеа да се опорави по интензивната нега во болница само по три дена. Се верува дека таа е најстарата личност во Кина која се зарази и излечи од коронавирусот, кој досега усмрти најмалку 1.383 лица и зарази 64.460 луѓе ширум светот. Пациентката позната само по своето