притисни ентер »

Жители на Аеродром крајно револтирани од ужасната состојба со хигиената

Жители на Аеродром крајно револтирани од ужасната состојба со хигиената

Денешна, но и секојдневна слика во Општина Аеродром. Запуштени тревници. Искосени, па така оставено. Расфрлано наоколу.Или воопшто неискосени. Ниту се чисти и одржува како треба. Ниту се казнува. Има ли спас од ваквата ужасна состојба, прашуваат жители на Аеродром, кои секојдневно ни испраќаат фотографии што сведочат за ужасната состојба во општината