притисни ентер »

Подготвени за одмор: Задолжителни производи во торбата за на плажа!

Подготвени за одмор: Задолжителни производи во торбата за на плажа!

Летото е веќе тука, а времето за годишните одмори започна. Секоја жена при планирањето на одморот, голем дел од времето поминува размислувајќи за она што се треба да понесе за нејзината коса, кожа и нокти за да останe заштитенa и беспрекорнa во текот на летото. Експертите не препорачуваат истите производи да се користат за лице и тело, бидејќи формулата

Подготвени за одмор: Задолжителни производи кои мора да ги имате во торбата за на плажа

Подготвени за одмор: Задолжителни производи кои мора да ги имате во торбата за на плажа

Летото е веќе во тек и времето за годишни одмори започна. Секоја жена при планирање на одморот, голем дел од времето поминува размисувајќи што се треба да понесе со себе за да ги заштити својата коса, нокти, кожа од сончевите зраци. Стручњаците не препорачуваат да се користат истите производи на лицето и телото, бидејќи формулите наменети за лице се