притисни ентер »

Документарецот „Македонскиот Дон Кихот” дел од фестивалот „Балкан трафик”

Документарецот „Македонскиот Дон Кихот” дел од фестивалот „Балкан трафик”

Документарниот филм „Македонскиот Дон Кихот“ во режија на Константин Плевнеш е дел од официјалната програма на годинешното издание на фестивалот „Балкан трафик”, кој ќе се одржува од денеска до 24 април во Брисел. Филмот е во продукција на ЕФА, а со поддршка на Агенцијата за филм. Посветен е на еден од најголемите македонски сликари, Владимир Георгиевски

Убава вест:„Македонскиот Дон Кихот“ отпатува за Брисел – документарниот филм е дел од фестивалот „Балкан трафик“

Убава вест:„Македонскиот Дон Кихот“ отпатува за Брисел – документарниот филм е дел од фестивалот „Балкан трафик“

Убава вест:„Македонскиот Дон Кихот“ отпатува за Брисел – документарниот филм е дел од фестивалот „Балкан трафик“ Документарниот филм „Македонскиот Дон Кихот“ во режија на Константин Плевнеш е дел од официјалната програма на годинешното издание на фестивалот „Балкан трафик”, кој ќе се одржува од денеска до 24 април во Брисел. Филмот е во продукција

Документарецот „Македонскиот Дон Кихот” дел од фестивалот „Балкан трафик” во Брисел

Документарецот „Македонскиот Дон Кихот” дел од фестивалот „Балкан трафик” во Брисел

Документарниот филм „Македонскиот Дон Кихот“ во режија на Константин Плевнеш е дел од официјалната програма на годинешното издание на фестивалот „ Балкан трафик” , кој ќе се одржува од денеска до 24 април во Брисел . Филмот е во продукција на ЕФА, а со поддршка на Агенцијата за филм. Посветен е на еден од најголемите македонски сликари , Владимир Георгиевски

Документарецот „Македонскиот Дон Кихот” дел од фестивалот „Балкан трафик” во Брисел

Документарецот „Македонскиот Дон Кихот” дел од фестивалот „Балкан трафик” во Брисел

– Документарниот филм „Македонскиот Дон Кихот“ во режија на Константин Плевнеш е дел од официјалната програма на годинешното издание на фестивалот „ Балкан трафик” , кој ќе се одржува од денеска до 24 април во Брисел . Филмот е во продукција на ЕФА, а со поддршка на Агенцијата за филм. Посветен е на еден од најголемите македонски сликари , Владимир

Македонскиот Дон Кихот од Константин Плевнеш на Балкан трафик во Брисел

Македонскиот Дон Кихот од Константин Плевнеш на Балкан трафик во Брисел

Документарниот филм посветен на еден од најголемите македонски сликари Владимир Георгиевски (1942-2017) „Македонскиот Дон Кихот“, во режија на Константин Плевнеш, а во продукција на ЕФА, поддржан од Агенцијата за филм, ја продолжува својата европска и светска одисеја. Имено, на годинешното издание на фестивалот Балкан трафик во Брисел (21-24 април)