притисни ентер »

Мицкоски:  Ќе обезбедиме плати од 750 евра за граѓаните

Мицкоски: Ќе обезбедиме плати од 750 евра за граѓаните

На вчерашната промоција на концептот „Македонија за сите луѓе” во Карпош, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски го посочи планот на партијата како да се обезбеди просечна плата за граѓаните на Република Македонија од 750 евра или 45.000 денари. ВМРО-ДПМНЕ во наредниот период ќе промовира еден нов пристап кон решавање на економските проблеми,

Мицкоски со концепт за иднината: Ќе го формализираме тргувањето со криптовалути и ќе бидеме пионери во регионот во блокчејн технологијата

Мицкоски со концепт за иднината: Ќе го формализираме тргувањето со криптовалути и ќе бидеме пионери во регионот во блокчејн технологијата

Ќе бидеме пионери или меѓу првите во регионот кои што ќе понудат формализиран пристап во трговијата со крипто валутите и „Blockhain“ технологијата, нешто што денеска многу млади луѓе не само во Македонија туку и во регионот, Европа, САД претставува сериозен исчекор кон иднината. Да одиме кон иднината, а не пасивно да ја чекаме таа иднина, за тоа што

Мицкоски:  Ќе обезбедиме плати од 750 евра за граѓаните

Мицкоски: Ќе обезбедиме плати од 750 евра за граѓаните

На вчерашната промоција на концептот „Македонија за сите луѓе” во Карпош, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски го посочи планот на партијата како да се обезбеди просечна плата за граѓаните на Република Македонија од 750 евра или 45.000 денари. ВМРО-ДПМНЕ во наредниот период ќе промовира еден нов пристап кон решавање на економските проблеми,

Ќе го формализираме тргувањето со криптовалути и ќе бидеме пионери во регионот во блокчејн технологијата

Ќе го формализираме тргувањето со криптовалути и ќе бидеме пионери во регионот во блокчејн технологијата

Ќе бидеме пионери или меѓу првите во регионот кои што ќе понудат формализиран пристап во трговијата со крипто валутите и „Blockhain“ технологијата, нешто што денеска многу млади луѓе не само во Македонија туку и во регионот, Европа, САД претставува сериозен исчекор кон иднината. Да одиме кон иднината, а не пасивно да ја чекаме таа иднина, за тоа што

Мицкоски: Ќе го формализираме тргувањето со криптовалути

Мицкоски: Ќе го формализираме тргувањето со криптовалути

Ќе бидеме пионери или меѓу првите во регионот кои што ќе понудат формализиран пристап во трговијата со крипто валутите и „Blockhain“ технологијата, нешто што денеска многу млади луѓе не само во Македонија туку и во регионот, Европа, САД претставува сериозен исчекор кон иднината. Да одиме кон иднината, а не пасивно да ја чекаме таа иднина, за тоа што

Мицкоски најавува чекор кон иднината: Ќе бидеме меѓу првите во регионот со формализирање на крипто трговијата

Мицкоски најавува чекор кон иднината: Ќе бидеме меѓу првите во регионот со формализирање на крипто трговијата

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, за време на промоција на концептот „Македонија за сите луѓе“ во Карпош, порача дека е време Македонија да направи чекор напред и да ја прифати и имплементира употребата на најсовремените технологии. Како една од таквите тенденции, Мицкоски ги посочи крипто валутите и „блокчејн“ технологијата кои за многу луѓе

Ќе го формализираме тргувањето со криптовалути и ќе бидеме пионери во регионот во блокчејн технологијата

Ќе го формализираме тргувањето со криптовалути и ќе бидеме пионери во регионот во блокчејн технологијата

Ќе бидеме пионери или меѓу првите во регионот кои што ќе понудат формализиран пристап во трговијата со крипто валутите и „Blockhain“ технологијата, нешто што денеска многу млади луѓе не само во Македонија туку и во регионот, Европа, САД претставува сериозен исчекор кон иднината. Да одиме кон иднината, а не пасивно да ја чекаме таа иднина, за тоа што

Мицкоски: Со концептот „Македонија за сите луѓе” ќе обезбедиме плати од 750 евра за граѓаните

Мицкоски: Со концептот „Македонија за сите луѓе” ќе обезбедиме плати од 750 евра за граѓаните

На вчерашната промоција на концептот „Македонија за сите луѓе” во Карпош, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски го посочи планот на партијата како да се обезбеди просечна плата за граѓаните на Република Македонија од 750 евра или 45.000 денари. ВМРО-ДПМНЕ во наредниот период ќе промовира еден нов пристап кон решавање на економските проблеми,

Мицкоски: Ќе го формализираме тргувањето со криптовалути

Мицкоски: Ќе го формализираме тргувањето со криптовалути

Ќе бидеме пионери или меѓу првите во регионот кои што ќе понудат формализиран пристап во трговијата со крипто валутите и „Blockhain“ технологијата, нешто што денеска многу млади луѓе не само во Македонија туку и во регионот, Европа, САД претставува сериозен исчекор кон иднината. Да одиме кон иднината, а не пасивно да ја чекаме таа иднина, за тоа што

Мицкоски: Ќе го формализираме тргувањето со криптовалути

Мицкоски: Ќе го формализираме тргувањето со криптовалути

Ќе бидеме пионери или меѓу првите во регионот кои што ќе понудат формализиран пристап во трговијата со крипто валутите и „Blockhain“ технологијата, нешто што денеска многу млади луѓе не само во Македонија туку и во регионот, Европа, САД претставува сериозен исчекор кон иднината. Да одиме кон иднината, а не пасивно да ја чекаме таа иднина, за тоа што

Мицкоски: Со концептот „Македонија за сите луѓе” ќе обезбедиме плати од 750 евра за граѓаните

Мицкоски: Со концептот „Македонија за сите луѓе” ќе обезбедиме плати од 750 евра за граѓаните

Мицкоски: Со концептот „Македонија за сите луѓе” ќе обезбедиме плати од 750 евра за граѓаните На вчерашната промоција на концептот „Македонија за сите луѓе” во Карпош, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски го посочи планот на партијата како да се обезбеди просечна плата за граѓаните на Република Македонија од 750 евра или 45.000 денари. ВМРО-ДПМНЕ

ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ: Ќе презентираме како до плата од 750 евра и како ќе го формализираме тргувањето со крипто валути во полза и развој на Македонија!

ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ: Ќе презентираме како до плата од 750 евра и како ќе го формализираме тргувањето со крипто валути во полза и развој на Македонија!

Денеска продолжуваме практично со она кое што започнавме во скопската општина Гази Баба, каде што ја имавме првата промоција на политиките под концептот „Македонија за сите луѓе“. Денеска продолжуваме овдека во општина Карпош, после темата енергетика, после визијата на ВМРО-ДПМНЕ содржана во концептот „Македонија за сите луѓе во енергетиката, заштитата

Мицкоски: Ќе го формализираме тргувањето со криптовалути

Мицкоски: Ќе го формализираме тргувањето со криптовалути

Ќе бидеме пионери или меѓу првите во регионот кои што ќе понудат формализиран пристап во трговијата со крипто валутите и „Blockhain“ технологијата, нешто што денеска многу млади луѓе не само во Македонија туку и во регионот, Европа, САД претставува сериозен исчекор кон иднината. Да одиме кон иднината, а не пасивно да ја чекаме таа иднина, за тоа што

Мицкоски со концепт за иднината: Ќе го формализираме тргувањето со криптовалути

Мицкоски со концепт за иднината: Ќе го формализираме тргувањето со криптовалути

Ќе бидеме пионери или меѓу првите во регионот кои што ќе понудат формализиран пристап во трговијата со крипто валутите и „Blockhain" технологијата, нешто што денеска многу млади луѓе не само во Македонија туку и во регионот, Европа, САД претставува сериозен исчекор кон иднината. Да одиме кон иднината, а не пасивно да ја чекаме таа иднина, за тоа што

ВМРО-ДПМНЕ сака да отвори пазар за крипто валути во Македонија

ВМРО-ДПМНЕ сака да отвори пазар за крипто валути во Македонија

С идеја да се оди кон иднината лидерот на ВМРО-ДПМНЕ синоќа најави дека неговата партија ќе разработи модел според кој во Македонија ќе се тргува со крипто валути за да бидеме меѓу првите во регионот. Трговијата со крипто валутите Христијан Мицкоски ја спореди со појавата на интернетот во 1990-тите и новата технолошка револуција. „Нашата понуда е да

Мицкоски: Ќе обезбедиме плати од 750 евра за граѓаните

Мицкоски: Ќе обезбедиме плати од 750 евра за граѓаните

На вчерашната промоција на концептот „Македонија за сите луѓе" во Карпош, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски го посочи планот на партијата како да се обезбеди просечна плата за граѓаните на Република Македонија од 750 евра или 45.000 денари. ВМРО-ДПМНЕ во наредниот период ќе промовира еден нов пристап кон решавање на економските проблеми,

Мицкоски со концепт за иднината: Ќе го формализираме тргувањето со криптовалути

Мицкоски со концепт за иднината: Ќе го формализираме тргувањето со криптовалути

Ќе бидеме пионери или меѓу првите во регионот кои што ќе понудат формализиран пристап во трговијата со крипто валутите и „Blockhain“ технологијата, нешто што денеска многу млади луѓе не само во Македонија туку и во регионот, Европа, САД претставува сериозен исчекор кон иднината. Да одиме кон иднината, а не пасивно да ја чекаме таа иднина, за тоа што