притисни ентер »

Пендаровски во Малме на средба со шведскиот премиер Лофвен

Пендаровски во Малме на средба со шведскиот премиер Лофвен

Пендаровски во Малме на средба со шведскиот премиер Лофвен Претседателот на државата Стево Пендаровски, кој престојува во работна посета на Кралството Шведска, денеска во Малме, ќе оствари средба со шведскиот премиер Стефан Лофвен, додека во Гетеборг ќе се сретне со претставници на Македонскиот сојуз во Шведска. Како што е најавено, утре во Стокхолм,

Пендаровски во Малме на средба со шведскиот премиер Лофвен

Пендаровски во Малме на средба со шведскиот премиер Лофвен

– Претседателот на државата Стево Пендаровски, кој престојува во работна посета на Кралството Шведска, денеска во Малме, ќе оствари средба со шведскиот премиер Стефан Лофвен, додека во Гетеборг ќе се сретне со претставници на Македонскиот сојуз во Шведска. Како што е најавено, утре во Стокхолм, претседателот Пендаровски ќе оствари средба со претседателот

Пендаровски во Малме на средба со шведскиот премиер Лофвен

Пендаровски во Малме на средба со шведскиот премиер Лофвен

Фото: Б. Грданоски Претседателот на државата Стево Пендаровски, кој престојува во работна посета на Кралството Шведска, денеска во Малме, ќе оствари средба со шведскиот премиер Стефан Лофвен, додека во Гетеборг ќе се сретне со претставници на Македонскиот сојуз во Шведска. Како што е најавено, утре во Стокхолм, претседателот Пендаровски ќе оствари

Пендаровски во Малме на средба со шведскиот премиер Лофвен

Пендаровски во Малме на средба со шведскиот премиер Лофвен

Претседателот на државата Стево Пендаровски, кој престојува во работна посета на Кралството Шведска, денеска во Малме, ќе оствари средба со шведскиот премиер Стефан Лофвен, додека во Гетеборг ќе се сретне со претставници на Македонскиот сојуз во Шведска. Како што е најавено, утре во Стокхолм, претседателот Пендаровски ќе оствари средба со претседателот

Пендаровски во Малме на средба со шведскиот премиер Лофвен

Пендаровски во Малме на средба со шведскиот премиер Лофвен

Претседателот на државата Стево Пендаровски, кој престојува во работна посета на Кралството Шведска, денеска во Малме, ќе оствари средба со шведскиот премиер Стефан Лофвен, додека во Гетеборг ќе се сретне со претставници на Македонскиот сојуз во Шведска. Како што е најавено, утре во Стокхолм, претседателот Пендаровски ќе оствари средба со претседателот

Претседателот Пендаровски во работна посета на Кралството Шведска

Претседателот Пендаровски во работна посета на Кралството Шведска

Претседателот Стево Пендаровски од денеска ќе престојува во работна посета на Кралството Шведска, по повод учеството на Меѓународниот форум за сеќавање на Холокаустот и борба против антисемитизмот “REMEMBER – REACT” (Запомни – Реагирај) Пендаровски, како што соопшти неговиот Кабинет, денеска во Малме ќе се обрати на Меѓународниот форум за сеќавање

Пендаровски во посета на Шведска

Пендаровски во посета на Шведска

Претседателот, Стево Пендаровски, од денеска ќе престојува во работна посета на Кралството Шведска, по повод учеството на Меѓународниот форум за сеќавање на Холокаустот и борба против антисемитизмот “REMEMBER – REACT” (Запомни – Реагирај). Денеска Пендаровски во Малме ќе се обрати на Меѓународниот форум на сесијата „Зачувување на сведоштва и развој

Пендаровски во посета на Шведска

Пендаровски во посета на Шведска

Претседателот, Стево Пендаровски, од денеска ќе престојува во работна посета на Кралството Шведска, по повод учеството на Меѓународниот форум за сеќавање на Холокаустот и борба против антисемитизмот “REMEMBER – REACT” (Запомни – Реагирај). Денеска Пендаровски во Малме ќе се обрати на Меѓународниот форум на сесијата „Зачувување на сведоштва и развој

Претседателот Пендаровски во работна посета на Кралството Шведска

Претседателот Пендаровски во работна посета на Кралството Шведска

Претседателот Стево Пендаровски, од денеска – 13 октомври 2021 година, среда, ќе престојува во работна посета на Кралството Шведска, по повод учеството на Меѓународниот форум за сеќавање на Холокаустот и борба против антисемитизмот "REMEMBER – REACT" (Запомни – Реагирај). Денеска, 13 октомври 2021 година, претседателот Пендаровски во Малме ќе се обрати

Претседателот Пендаровски во работна посета на Кралството Шведска

Претседателот Пендаровски во работна посета на Кралството Шведска

Претседателот Стево Пендаровски, од денеска – 13 октомври 2021 година, среда, ќе престојува во работна посета на Кралството Шведска, по повод учеството на Меѓународниот форум за сеќавање на Холокаустот и борба против антисемитизмот “REMEMBER – REACT” (Запомни – Реагирај). Денеска, 13 октомври 2021 година, претседателот Пендаровски во Малме ќе се обрати

Пендаровски во работна посета на Кралството Шведска

Пендаровски во работна посета на Кралството Шведска

Претседателот Стево Пендаровски, од денеска – 13 октомври 2021 година, среда, ќе престојува во работна посета на Кралството Шведска, по повод учеството на Меѓународниот форум за сеќавање на Холокаустот и борба против антисемитизмот “REMEMBER – REACT” (Запомни – Реагирај). Денеска, 13 октомври 2021 година, претседателот Пендаровски во Малме ќе се обрати

Пендаровски во работна посета на Кралството Шведска

Пендаровски во работна посета на Кралството Шведска

Претседателот Стево Пендаровски, од денеска ќе престојува во работна посета на Кралството Шведска, по повод учеството на Меѓународниот форум за сеќавање на Холокаустот и борба против антисемитизмот „REMEMBER – REACT“ (Запомни – Реагирај). Пендаровски во Малме ќе се обрати на Меѓународниот форум за сеќавање на Холокаустот и борба против антисемитизмот

МЕЃУНАРОДЕН ФОРУМ: Пендаровски во Шведска на сеќавање на Холокаустот

МЕЃУНАРОДЕН ФОРУМ: Пендаровски во Шведска на сеќавање на Холокаустот

Претседателот Стево Пендаровски од денеска ќе престојува во работна посета на Кралството Шведска, по повод учеството на Меѓународниот форум за сеќавање на Холокаустот и борба против антисемитизмот “REMEMBER – REACT” ( Запомни – Реагирај ) . Пендаровски, како што соопшти неговиот Кабинет, денеска во Малме ќе се обрати на Меѓународниот форум за сеќавање

Пендаровски во работна посета на Шведска

Пендаровски во работна посета на Шведска

Пендаровски во работна посета на Шведска Претседателот Стево Пендаровски, од денеска ќе престојува во работна посета на Кралството Шведска, по повод учеството на Меѓународниот форум за сеќавање на Холокаустот и борба против антисемитизмот “REMEMBER – REACT” (Запомни – Реагирај). Денеска, 13 октомври 2021 година, Пендаровски во Малме ќе се обрати на

Пендаровски во посета на Шведска

Пендаровски во посета на Шведска

Претседателот, Стево Пендаровски, од денеска ќе престојува во работна посета на Кралството Шведска, по повод учеството на Меѓународниот форум за сеќавање на Холокаустот и борба против антисемитизмот “REMEMBER – REACT” (Запомни – Реагирај). Денеска Пендаровски во Малме ќе се обрати на Меѓународниот форум на сесијата „Зачувување на сведоштва и развој