притисни ентер »

(Видео) ФPЛEНO ЈАГНЕ ОД ХEЛИКОПТЕР ВО БАЗЕН: Кутрото јагне завршило кај уругвајски милионер

(Видео) ФPЛEНO ЈАГНЕ ОД ХEЛИКОПТЕР ВО БАЗЕН: Кутрото јагне завршило кај уругвајски милионер

Познатиот уругвајски бизнисмен Федерико Алварез Кастиљо (60) и неговата сопруга Лара Бернаскони со денови не можат да откријат кој фpлил jaгне од хеликоптер директно во нивниот приватен базен. На снимките што кружат на социјалните мрежи се гледа како хеликоптерот го надлетува имотот на милионерот, а потоа од него пaѓa јагне директно во базенот. „Кога

(Видео) Од хеликоптер фрлено јагне во базен на уругвајски милионер

(Видео) Од хеликоптер фрлено јагне во базен на уругвајски милионер

Познатиот уругвајски бизнисмен Федерико Алварез Кастиљо (60) и неговата сопруга Лара Бернаскони со денови не можат да открија кој фрлил јагне од хеликоптер директно во нивниот приватен базен. На снимките што кружат на социјалните мрежи се гледа како хеликоптерот го надлетува имотот на милионерот, а потоа од него паѓа јагне директно во базенот. „Кога