ФОТО: Мајката на Виталиј прекина крикет меч меѓу Англија и Нов Зеланд

Украинецот Виталиј Здороветски повторно е на насловните страници. Поточно овојпат се работи за неговата мајка Елена Вулитски која тргна по стапките на девојката Кинси Волански. Блондинката стана славна кога го прекина финалето на Лигата на шампионите во Мадрид кога му побегна на обезбедувањето и истрча на теренот. Таа му направи реклама за неговата