притисни ентер »

Италијанскиот мафијаш, Ѓузепе Гравијано направил дете во затвор:„Им благодарам на стражарите на нивното невнимание!“

Италијанскиот мафијаш, Ѓузепе Гравијано направил дете во затвор:„Им благодарам на стражарите на нивното невнимание!“

Италијански мафијаш, Ѓузепе Гравиано, кој е во затвор, вели дека ја искористил невнимателноста на чуварите за да има интимни односи со сопругата затоа што сакал таа да забремени. „Го искористив моментот на невнимание на стражарите и им се заблагодарувам“, рекол Гравиано на судењето на организацијата „Ндрангета“ во Реџо ди Калабрио. Според Анса, официјалните

Италијанскиот мафијаш Џузепе Гравиано направил дете во затвор, властите во шок: Им благодарам на стражарите и нивното невнимание

Италијанскиот мафијаш Џузепе Гравиано направил дете во затвор, властите во шок: Им благодарам на стражарите и нивното невнимание

Италијанскиот мафијаш Џузеше Гравиано, кој се наоѓа во затвор, вели дека го искористил невниманието на стражарите за да има односи со сопругата со желба таа да забремени. "Го искористив моментот на невнимание на стражарите, и им благодарам", рекол Гравиано на судењето на мафијашката организација Ндрангета во Реџо ди Калабриа. Како што наведува Анса,