притисни ентер »

Мицкоски за Чебрен и Галиште: Таму ниту се гради ниту пак некој има намера да гради

Мицкоски за Чебрен и Галиште: Таму ниту се гради ниту пак некој има намера да гради

На денешната прес конференција, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ потсети на проектот Чебрен и Галиште  како проект кој актуелната власт додека беше опозција го промовираше кога тие ќе дошле во Владата ќе го реализирале. Ќе ве потсетам дека во 2016-тата година министерството за животна средина имаше распишано тендер за избор на оптимално техничко решение по должината

Мицкоски за Чебрен и Галиште: Таму ниту се гради ниту пак некој има намера да гради

Мицкоски за Чебрен и Галиште: Таму ниту се гради ниту пак некој има намера да гради

На денешната прес конференција, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ потсети на проектот Чебрен и Галиште  како проект кој актуелната власт додека беше опозција го промовираше кога тие ќе дошле во Владата ќе го реализирале. Ќе ве потсетам дека во 2016-тата година министерството за животна средина имаше распишано тендер за избор на оптимално техничко решение по должината

Мицкоски потсети на Чебрен и Галиште: Ниту нешто се гради, ниту пак некој има намера да гради

Мицкоски потсети на Чебрен и Галиште: Ниту нешто се гради, ниту пак некој има намера да гради

На денешната прес конференција, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ потсети на проектот Чебрен и Галиште како проект кој актуелната власт додека беше опозција го промовираше кога тие ќе дошле во Владата ќе го реализирале. – Ќе ве потсетам дека во 2016-тата година министерството за животна средина имаше распишано тендер за избор на оптимално техничко решение по должината