притисни ентер »

Батинци без вода

Батинци без вода

ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека денеска поради дефект на приклучна цевка од ф1 на ул.7 бр.12 во с.Батинци, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од с.Батинци. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09.30 часот до о0тстранување на дефектот.

Поради дефект Батинци без вода

Поради дефект Батинци без вода

ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека денеска поради дефект на приклучна цевка од ф1 на ул.7 бр.12 во с.Батинци, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од с.Батинци. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09.30 часот до отстранување на дефектот.

Без вода улица „Леринска“ во Козле

Без вода улица „Леринска“ во Козле

ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека денеска, поради уличен дефект ф2 на улица „Леринска“ бр.73 во Козле, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09.00 часот до завршување на работите.

Батинци денеска без вода

Батинци денеска без вода

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до отстранувањето на дефектот Поради дефект на водоводната мрежа, денеска без вода ќе бидат корисниците од селото Батинци. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:30 часот до отстранувањето на дефектот, соошти ЈП Водовод и канализација Скопје. Преземањето на оваа содржина или на делови од неа без непосреден договор

Без вода улица „Леринска“ во Козле

Без вода улица „Леринска“ во Козле

ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека денеска, поради уличен дефект ф2 на улица „Леринска“ бр.73 во Козле, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09.00 часот до завршување на работите.

Дел од Козле без вода за пиење

Дел од Козле без вода за пиење

Јавното претпријатие Водовод и каналализација ги информира граѓаните дека поради уличен дефект ф-2“ на Леринска 73-Козле, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување.

Дефектот во Карпош е саниран

Дефектот во Карпош е саниран

Уличниот дефект на ул.Бранислав Нушиќ 11 во населбата Карпош е саниран и водоснабдувањето е нормализирано  во 19:00часот.

Без вода делови од Карпош

Без вода делови од Карпош

Во прекин е водоснабдувањето на жителите на улицата „Бранислав Нушиќ“, „Шекспирова“ и „8 Септември“ во населбата Карпош. Причината за ова е уличен дефект Ф-100 мм на улицата „Бранислав Нушиќ“ бр.11. Прекинот ќе трае до санирање на дефектот, соопшти ЈП „Водовод и канализација“.

Уличен дефект во населба Карпош

Уличен дефект во населба Карпош

На ден 15.08.2019г. поради уличен дефект Ф-100мм. на ул.Бранислав Нушиќ бр.11 во населба Карпош, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците:Бранислав Нушиќ, Шекспирова и дел од Бул.8-ми Септември од 16:30 часот до санирање на дефектот.

Дел од Општина Центар денеска без вода

Дел од Општина Центар денеска без вода

Дел од корисниците лоцирани на улицата „Антоние Грубишиќ" бр.10 денеска од 9 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради санирање уличен дефект на истата улица. Жителите ќе останат без вода се до завршување на интервенцијата. /МИА

Наполнете си шишиња: Улица во Скопје ќе остане без вода

Наполнете си шишиња: Улица во Скопје ќе остане без вода

Наполнете си шишиња: Улица во Скопје ќе остане без вода Дел од корисниците лоцирани на улицата „Антоние Грубишиќ“ бр.10 утре од 9 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради санирање уличен дефект на истата улица. Жителите ќе останат без вода се до завршување на интервенцијата.

Дел од Општина Центар утре без вода

Дел од Општина Центар утре без вода

Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради санирање уличен дефект на истата улица. Жителите ќе останат без вода се до завршување на интервенцијата. /МИА

Наполнете си шишиња: Улица во Скопје ќе остане без вода

Наполнете си шишиња: Улица во Скопје ќе остане без вода

Дел од корисниците лоцирани на улицата „Антоние Грубишиќ“ бр.10 утре од 9 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради санирање уличен дефект на истата улица. Жителите ќе останат без вода се до завршување на интервенцијата.

Ова е улицата каде утре ќе нема вода

Ова е улицата каде утре ќе нема вода

На ден 15.08.2019г поради уличен дефект од ф-80мм на ул.Антонио Грубјешиќ 10,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица од 09:00ч до завршување.

Утре без вода ќе биде дел од Општина Центар

Утре без вода ќе биде дел од Општина Центар

Дел од корисниците лоцирани на улицата „Антоние Грубишиќ” бр.10 утре од 9 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради санирање уличен дефект на истата улица. Жителите ќе останат без вода се до завршување на интервенцијата. Преземањето на оваа содржина или на делови од неа без непосреден договор со редакцијата

Дефектот на ул. Усје е саниран

Дефектот на ул. Усје е саниран

Јавното претпријатие Водовод и канализација ги информира граѓаните дека дефектот на ул.1 Усје (50 метри после детско игралиште), дефектот е завршен, водоснабдувањето е нормализирано во 14:00ч завршено.

Село Усје денеска без вода

Село Усје денеска без вода

– Поради дефект водоводната мрежа на ул.1 Усје (50 метри после детско игралиште), прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците од с. Усје. Прекинот во снабдувањето со вода ќе биде од 09:15 часот до отстранување на дефектот, соопшти ЈП Водовод и канализација-Скопје.

Село Усје денеска без вода

Село Усје денеска без вода

Прекинот во снабдувањето со вода ќе биде од 09:15 часот до отстранување на дефектот, соопшти ЈП Водовод и канализација-Скопје.

Поради дефект водоводната мрежа без вода село Усје

Поради дефект водоводната мрежа без вода село Усје

Поради дефект водоводната мрежа на ул.1 Усје (50 метри после детско игралиште), прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците од с. Усје. Прекинот во снабдувањето со вода ќе биде од 09:15 часот до отстранување на дефектот, соопшти ЈП Водовод и канализација-Скопје.

Без вода жителите од село Усје

Без вода жителите од село Усје

Поради дефект денес вез вода ќе бидат жителите од село Усје. „Ве известуваме дека на ден 14.08.2019 година поради учичен дефект „ф-150мм“ на улица „1 Усје“ (50 метри после детско игралиште), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од село Усје. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:15 часот до завршување“, велат од ЈП „Водовод и канализација-Скопје"