притисни ентер »

Прво на ќебапи, па на селфи со Мајка Тереза (ГАЛЕРИЈА)

Прво на ќебапи, па на селфи со Мајка Тереза (ГАЛЕРИЈА)

Ако Коце ја утнал, тогаш зошто Шилегов, сегашниот градоначалник не ја оправи работата? Сендвичара за брза храна која од неодамна почна да работи на улица Македонија сосема го скри споменикот на Мајка Тереза, поставен веднаш до Спомен куќата на хуманата скопјанка. Бронзениот споменик сега како да го нема, едвај ѕирка од зад големиот фрижидер за пијалоци,