притисни ентер »

Го однел во напуштена куќа и го претепал

Го однел во напуштена куќа и го претепал

Го однел во напуштена куќа и го претепал Надворешната канцеларија за криминалистички работи Гостивар поднесе кривична пријава против А.Х.(29) од Република Албанија поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „тешка телесна повреда“, информира МВР. На 14.05.2019 година во село Неготино, гостиварско, во напуштена куќа, пријавениот физички

Како на филм: Го однел во напуштена куќа и го претепал

Како на филм: Го однел во напуштена куќа и го претепал

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Гостивар поднесе кривична пријава против А.Х.(29) од Република Албанија поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „тешка телесна повреда“, информира МВР. На 14.05.2019 година во село Неготино, гостиварско, во напуштена куќа, пријавениот физички го нападнал Ф.П.(46) од Република Албанија

Го однел во напуштена куќа за да го претепа - кривична пријава за Албанец поради тешка повреда

Го однел во напуштена куќа за да го претепа - кривична пријава за Албанец поради тешка повреда

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Гостивар поднесе кривична пријава против А.Х.(29) од Република Албанија поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „тешка телесна повреда“. На 14.05.2019 година во село Неготино, гостиварско, во напуштена куќа, пријавениот физички го нападнал Ф.П.(46) од Република Албанија и му нанел

Притвор за албански државјанин кој во тепачка повреди негов сонародник

Притвор за албански државјанин кој во тепачка повреди негов сонародник

По предлог на јавен обвинител, на А.Х (29) од Република Албанија му е одреден притвор поради сомнение дека во тепачка тешко повредил негов сонародник. А.Х. бил пријавен во полициската станица „Галате“ дека по претходна расправија го удрил 46-годишниот Ф.П, исто така, албански државјани, со кого престојувале во куќа во Неготино, Полошко. Од ОЈО Гостивар

Албански државјанин осомничен за нанесување тешка телесна повреда во село Неготино

Албански државјанин осомничен за нанесување тешка телесна повреда во село Неготино

Основното јавно обвинителство Гостивар отвори постапка против едно лице осомничено дека сторило кривично дело – Тешка телесна повреда од член 131 став 1 од Кривичниот законик. Осомничениот е државјанин на Република Албанија кој во село Неготино, општина Врапчиште престојувал во напуштена куќа, без регулиран престој во државава. Заедно со него во куќата

Притвор за албански државјанин кој во тепачка повреди негов сонародник

Притвор за албански државјанин кој во тепачка повреди негов сонародник

По предлог на јавен обвинител, на А.Х (29) од Република Албанија му е одреден притвор поради сомнение дека во тепачка тешко повредил негов сонародник. А.Х. бил пријавен во полициската станица „Галате“ дека по претходна расправија го удрил 46-годишниот Ф.П, исто така, албански државјани, со кого престојувале во куќа во Неготино, Полошко. Од ОЈО Гостивар

Заедно пиеле алкохол, му удрил бокс во чело, а му скршил и две ребра

Заедно пиеле алкохол, му удрил бокс во чело, а му скршил и две ребра

Основното јавно обвинителство Гостивар, отвори постапка против едно лице осомничено дека сторило кривично дело – Тешка телесна повреда од член 131 став 1 од Кривичниот законик. Осомничениот е државјанин на Република Албанија кој во село Неготино, општина Врапчиште престојувал во напуштена куќа, без регулиран престој во државава. Заедно со него во куќата

Заедно пиеле алкохол, му удрил бокс во чело, а му скршил и две ребра

Заедно пиеле алкохол, му удрил бокс во чело, а му скршил и две ребра

Основното јавно обвинителство Гостивар, отвори постапка против едно лице осомничено дека сторило кривично дело – Тешка телесна повреда од член 131 став 1 од Кривичниот законик. Осомничениот е државјанин на Република Албанија кој во село Неготино, општина Врапчиште престојувал во напуштена куќа, без регулиран престој во државава. Заедно со него во куќата

Притвор за албански државјанин кој во тепачка повреди негов сонародник

Притвор за албански државјанин кој во тепачка повреди негов сонародник

По предлог на јавен обвинител, на А.Х (29) од Република Албанија му е одреден притвор поради сомнение дека во тепачка тешко повредил негов сонародник. А.Х. бил пријавен во полициската станица „Галате“ дека по претходна расправија го удрил 46-годишниот Ф.П, исто така, албански државјани, со кого престојувале во куќа во Неготино, Полошко. Од ОЈО Гостивар

Притвор за албански државјанин, на пријател му скршил две ребра

Притвор за албански државјанин, на пријател му скршил две ребра

Основното јавно обвинителство Гостивар отвори постапка против едно лице осомничено дека сторило кривично дело – Тешка телесна повреда. „Осомничениот е државјанин на Република Албанија кој во село Неготино, општина Врапчиште престојувал во напуштена куќа, без регулиран престој во државава. Заедно со него во куќата престојувале уште петмина државјани

Притвор за албански државјанин кој во тепачка повреди негов сонародник

Притвор за албански државјанин кој во тепачка повреди негов сонародник

Притвор за албански државјанин кој во тепачка повреди негов сонародник По предлог на јавен обвинител, на А.Х (29) од Република Албанија му е одреден притвор поради сомнение дека во тепачка тешко повредил негов сонародник. А.Х. бил пријавен во полициската станица „Галате“ дека по претходна расправија го удрил 46-годишниот Ф.П, исто така, албански државјани,

Притвор за албански државјанин кој во тепачка повреди негов сонародник

Притвор за албански државјанин кој во тепачка повреди негов сонародник

А.Х. бил пријавен во полициската станица „Галате" дека по претходна расправија го удрил 46-годишниот Ф.П, исто така, албански државјани, со кого престојувале во куќа во Неготино, Полошко. Од ОЈО Гостивар наведуваат дека осомничениот кој во село Неготино, општина Врапчиште престојувал во напуштена куќа, без регулиран престој во државава со уште четири

Пијан албански државјанин истепал сонародник

Пијан албански државјанин истепал сонародник

Инцидентот се слуил во гостиварското село Неготино. Основното јавно обвинителство од Гостивар започма истрага против државјанин на Република Албанија кој додека пиело алкохол со сонародник во гостиварското село Неготино го повредил. Истрагата открила дека насилникот престојувал во напуштена куќа во селото, без регулиран престој во државава. Заедно

Притвор за албански државјанин кој во тепачка повреди негов сонародник

Притвор за албански државјанин кој во тепачка повреди негов сонародник

Фото: Б. Грданоски По предлог на јавен обвинител, на А.Х (29) од Република Албанија му е одреден притвор поради сомнение дека во тепачка тешко повредил негов сонародник. А.Х. бил пријавен во полициската станица „Галате“ дека по претходна расправија го удрил 46-годишниот Ф.П, исто така, албански државјани, со кого престојувале во куќа во Неготино, Полошко

Притвор за албански државјанин кој во тепачка повреди негов сонародник

Притвор за албански државјанин кој во тепачка повреди негов сонародник

По предлог на јавен обвинител, на А.Х (29) од Република Албанија му е одреден притвор поради сомнение дека во тепачка тешко повредил негов сонародник. А.Х. бил пријавен во полициската станица „Галате“ дека по претходна расправија го удрил 46-годишниот Ф.П, исто така, албански државјани, со кого престојувале во куќа во Неготино, Полошко. Од ОЈО Гостивар

Албански државјанин осомничен за нанесување тешка телесна повреда во село Неготино

Албански државјанин осомничен за нанесување тешка телесна повреда во село Неготино

фото: Игор Бансколиев Основното јавно обвинителство Гостивар отвори постапка против едно лице осомничено дека сторило кривично дело – Тешка телесна повреда од член 131 став 1 од Кривичниот законик. -Осомничениот е државјанин на Република Албанија кој во село Неготино, општина Врапчиште престојувал во напуштена куќа, без регулиран престој во државава

Албанец претепал сонародник во полошко

Албанец претепал сонародник во полошко

По предлог на јавен обвинител, на А.Х (29) од Република Албанија му е одреден притвор поради сомнение дека во тепачка тешко повредил негов сонародник. А.Х. бил пријавен во полициската станица „Галате“ дека по претходна расправија го удрил 46-годишниот Ф.П, исто така, албански државјани, со кого престојувале во куќа во село Неготино, полошко. Од ОЈО

Албански државјанин заврши во притвор, на пријател му скршил две ребра

Албански државјанин заврши во притвор, на пријател му скршил две ребра

Основното јавно обвинителство Гостивар отвори постапка против едно лице осомничено дека сторило кривично дело – Тешка телесна повреда од член 131 став 1 од Кривичниот законик. Осомничениот е државјанин на Република Албанија кој во село Неготино, општина Врапчиште престојувал во напуштена куќа, без регулиран престој во државава. Заедно со него во куќата

Обвинителство ќе „скенира“ Албанец: Тешко повредил друг жител на Албанија и му скршил две ребра

Обвинителство ќе „скенира“ Албанец: Тешко повредил друг жител на Албанија и му скршил две ребра

Основното јавно обвинителство Гостивар отвори постапка против едно лице осомничено дека сторило кривично дело – Тешка телесна повреда од член 131 став 1 од Кривичниот законик. Осомничениот е државјанин на Република Албанија кој во село Неготино, општина Врапчиште престојувал во напуштена куќа, без регулиран престој во државава. Заедно со него во куќата

Албански државјанин тешко повредил друг жител на Албанија и му скршил две ребра

Албански државјанин тешко повредил друг жител на Албанија и му скршил две ребра

Основното јавно обвинителство Гостивар отвори постапка против едно лице осомничено дека сторило кривично дело – Тешка телесна повреда од член 131 став 1 од Кривичниот законик. Осомничениот е државјанин на Република Албанија кој во село Неготино, општина Врапчиште престојувал во напуштена куќа, без регулиран престој во државава. Заедно со него во куќата