притисни ентер »

Филиповски: Ќе ставам крај на урбанистичкиот хаос во Аеродром

Филиповски: Ќе ставам крај на урбанистичкиот хаос во Аеродром

Цел живот сум го поминал во Аеродром, ја знам секоја улица и секое ќоше и ги знам суштинските проблеми на граѓаните на Аеродром, вели кандидатот на СДСМ за градоначалник во општина Аеродром, Александар Филиповски за емисијата „Топ тема“. Според него, тој има решенија кои нудат излез од ова секојдневие. -Сум сигурен дека со граѓаните ќе го одбереме